We Are Who We Are på HBO Nordic
© HBO

Elskede du også Call Me by Your Name? Så skal du se denne serie

Der er godt nyt på serie-fronten til de mørke vinteraftener.

Da Call Me by Your Name rullede over biograflærrederne i 2017, høstede filmen både store roser fra anmelderne, flere Oscar-nomineringer og en enkelt Oscar-pris for bedste filmatisering. Den anerkendte italienske instruktør Luca Guadagnino, som stod bag filmen, er nu atter aktuel – denne gang med serien We Are Who We Are på streamingtjenesten HBO.

Ligesom Call Me by Your Name er We Are Who We Are bygget op omkring en coming-of-age-historie. Vi følger her teenagerne Fraser og Caitlin, som bor på en amerikansk militærbase i Italien og gennem otte episoder giver os et intimt indblik i alt det, der hører et indviklet teenageliv til: fra turbulente venskaber til identitetskriser og den første kærlighed.

We Are Who We Are på HBO Nordic
© HBO

Har du allerede været igennem vores liste over de bedste dokumentarer og trænger til lidt fiktion, er serien et godt bud på, hvad du skal nu skal kaste dig over.

Med den norditalienske sommer som baggrundstæppe ser vi, hvordan Fraser kæmper med at forstå sin seksualitet, drikker lidt for meget alkohol for at dulme sine følelser og har et voldeligt forhold til sin mor. Caitlin derimod føler sig ikke klar til at have sex med sin kæreste og er begyndt at gå i herretøj og flirte med kvinder. Serien portrætterer på fin vis en ny generation, som har en mere flydende tilgang til lyst og leger samtidig med de fordomme, der hersker om seksualitet.

We Are Who We Are på HBO Nordic
© HBO

Castet til serien tæller, foruden hovedrollerne Jordan Kristine Seamón og Jack Dylan Grazer, skuespillerinden og stilikonet Chloë Sevigny i rollen som kommandør og forælder til Fraser. Alle otte afsnit kan streames på HBO Nordic – du kan se traileren her.