© Shutterstock.com

Få adgang til dine yndlingsserier med dit mobilabonnement

Er du også storbruger af streamingtjenester og træt af at jonglere med forskellige abonnementer? Gør det lettere for dig selv, og få et mobilabonnement, der inkluderer adgang til dine favoritstreamingtjenester. Så kan du nyde dine yndlingsprogrammer når som helst og endda dele adgangen med dem, du holder af. Gør hverdagen mere praktisk og en anelse sjovere med et mobilabonnement, der har det hele.

Her på siden kan du blive klogere på, hvorfor det er en god idé.

Få et mobilabonnement, der har det hele

Du har den med dig overalt: Mobilen. Den følger dig i tykt og tyndt og er din trofaste følgesvend i hverdagens travlhed. Derfor er det også vigtigt at have et abonnement, der passer til dine behov. Hvis du ligner de fleste andre, så elsker du også at streame dine yndlingsprogrammer og -serier. Og så kan et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet være det helt rigtige valg for dig. Med sådan en løsning kan du nemlig foruden et klassisk mobilabonnement få adgang til et stort udvalg af populære streamingtjenester. På den måde kan du nyde dine streamingfavoritter når som helst og hvor som helst.

Du kan frit kombinere forskellige mobilabonnementer og streamingtjenester, og på den måde kan du let sammensætte dit abonnement, så det passer til dine behov. Det smarte ved at samle både mobil og streaming ét sted er, at du kan spare på de månedlige udgifter. Du betaler det samme for et valgfrit mobilabonnement, og så tilkøber du adgang til de streamingtjenester, du gerne vil have – til en billigere pris. I sidste ende sparer du altså penge, da du opnår en billigere pris ved at samle det hele. Og så er det også praktisk at have det hele samlet, så du ved, hvilke abonnementer du betaler til hver måned. Du kan for eksempel vælge mobilabonnement med podimo, mofibo, HBO og mange flere.

Nyd dine favoritserier når som helst med CBB MIX

Med et mobilabonnement, hvor adgang til en række streamingtjenester er inkluderet, kan du se dine yndlingsfilm og favoritserier, når det passer dig – eksempelvis med CBB MIX. Du kan streame indholdet på dit TV, men du kan også se det på din mobil, tablet eller computer.

Det betyder, at du kan se dine yndlingsprogrammer og -serier på farten, i toget eller på caféen. Du behøver ikke længere at vente på at komme hjem for at se den seneste episode af din favoritserie – du kan ganske enkelt tage den med dig og se den, når det passer dig bedst.

Og ikke nok med det – med CBB MIX kan du også dele dine favoritserier og -film med dine venner og familie. Du kan nemlig ofte tilknytte flere brugere til din streamingkonto, så I kan se indholdet sammen eller hver for sig. Det er en god måde at dele oplevelser og anbefalinger med dine nærmeste på.