© Big Little Lies

Få første kig på Meryl Streep i Big Little Lies sæson 2

Optagelserne til den prisvindende dramaseries anden sæson er i fuld gang, og stjernerne fra serien har inviteret seerne med bag scenen

6. april 2018 af Laura Marie Kragelund

Big Little Lies-stjernerne Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Laura Dern og Shailene Woodley har længe været flittige brugere af Instagram, og senest er Nicole Kidman også kommet på banen. 

Det fik vi andre glæde af, da hun i går delte et billede af sig selv og sin nye kollega, Meryl Streep, der er igang med optagelserne til Big Little Lies' anden sæson. Nyheden om Meryl Streeps medvirken blev offentliggjort i januar, hvor det desuden blev afsløret, at Streep spiller rollen som Celestes (Nicole Kidman) svigermor. 

Til billedet skrev Kidman: “Første dag på settet med Meryl og 'mine' elskede drenge!”

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

De andre stjerner fra serien har også delt billeder fra optagelserne, og det ser ikke ud til, at meget har ændret sig. Bonnie (Zoë Kravitz), Jane (Shailene Woodley), Madeline (Reese Witherspoon) og Renata (Laura Dern) ser i hvert fald ud som de gjorde, da vi forlod dem i første sæson. Men måske er alle disse billeder blot en del af en større plan, som skal få publikum til at tro, at alt er helt ved det samme i det lille samfund i Monterey.

Imens vi glæder os til, at optagelserne til den nye sæson bliver færdige, kan du se billeder fra de fem californiske husmødre herunder. 

Madeline and Renata are back. #BLL2

A post shared by @ lauradern on

Bonnie’s. Back. #BLL2

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

JANES BACK. #letsdothis #BLL2

A post shared by shailene woodley (@shailenewoodley) on

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste