© unsplash.com

Hvad skal jeg se? 3 alternativer til 3 klassiske serier

Du har sikkert selv prøvet det der med at scrolle igennem diverse streamingtjenester i håbet om at finde en ny god serie, men det er som om, at du aldrig rigtig finder noget, og før du ved at det, så har du trykket play på et gammelt afsnit af Friends. Hvis du mangler et alternativ til din gamle favoritserie, så læs med her - vi har fundet tre nyere serie, som (næsten) kan måle sig med de gamle klassikere.

Sex And The City & Girls

Det var i 1998, at vi for første gang fik fornøjelsen af at opleve den ikoniske venindegruppe fra Sex And The City på skærmen, og hvis du ligesom os, har set alle sæsoner (flere gange), så skulle du prøve at starte på Girls.

I Girls følger vi også fire veninder, som alle er bosiddende i New York City. Hovedpersonen hedder Hannah og kan på mange måder sammenlignes med Carrie fra Sex And The City. Både Hannah og Carrie har et kærlighedsliv, der ikke altid kører på skinner, og så drømmer de eksempelvis også begge om at blive forfattere, men må nøjes med at skrive klummer i storbyens aviser.

Friends & New Girl

Hvis du ikke kan få nok af vennerne fra Friends, så kan vi næsten godt garantere, at du også vil synes godt om New Girl. Begge serier er klassiske og ikoniske på hver deres måde, selvom omdrejningspunktet i begge tilfælde er en gruppe af tætte venner.

I New Girl følger vi skolelæreren Jess, som ender med at danne et tæt venskab med de tre single-mænd, som bliver hendes roomies, da hun flytter ind i deres lejlighed efter bruddet med hendes ekskæreste. Ligesom Monica og Chandler i Friends, udvikler forholdet sig mellem visse personer i New Girl sig også til at bliver mere end et venskab.

Gossip Girl & Bridgerton

Der er mange årsager til, at Gossip Girl er blevet så populær en serie, som den er i dag, men hvis din obsession med Gossip Girl er forbundet med sladder, drama og fortielser, så er Bridgerton det perfekte serie-match til dig.

I Gossip Girl er det en hensynsløs og mystisk blogger, som afslører hemmeligheder om teenagere på Manhattens Upper East Side i New York, og i Bridgerton er det en skribent med dæknavnet, Lady Whistledown, der afslører hemmeligheder om det fine borgerskab i 1800-tallets London.