Skam Austin: Se traileren
© Skam Austin

Mød det amerikanske Skam-cast

En intens dansegruppe, en ivrig high school-journalist og svedende fyre, der løfter vægte. Mød karaktererne i Skam Austin, og se seriens trailer

Da Skam takkede af efter fire succesfulde sæsoner, tog seriens skaber, Julie Andem, turen over Atlanten for at instruere den amerikanske udgave.

Den amerikanske adoption af serien udspiller sig på Bouldin High i Austin, Texas og har ganske enkelt fået navnet Skam Austin.

Skam Austins premiere 24. april er lige om hjørnet, men skaberne af serien har holdt kortene tæt ind til kroppen – indtil nu, hvor de langt om længe har velsignet os med en række teaservideoer, som introducerer de nye karakterer.

I videoerne kan du blandt andet møde dansegruppen The Bouldin Kittens, en flok fyre i et træningscenter og en ivrig journalist fra skolens avis.

Hvis man skal tro de små glimt tyder alt på, at Skam Austin er lavet i tråd med originalens særprægede stil – og heldigvis for det. Der herskede nemlig tvivl om, hvorvidt serien ville blive for amerikaniseret, da rettighederne blev købt af tv-mogulen Simon Fuller, som blandt andet står bag Idol-franchisen, inklusiv talentkonkurrencen American Idol.

Udover introduktionsvideoerne har Skam Austin sluppet en teasertrailer, som viser et udvalg af seriens locations. Se teaseren her:

Oversigt over Instagram-profiler

Ligesom det var tilfældet med originalen har Skam Austins karakterer hver deres Instagram-profil. Herunder får du en oversigt over dem alle.

Abigails Instagram: @abby_tabby

Josefinas Instagram: @my_name_is_jo_in_spanish

Kelseys Instagram: @kelseybear2002

Shays Instagram: @shay_dee_bootie

Tylers Instagram: @yeee.tyler

Jordans Instagram: @juicey_jo

Du kan desuden følge de overordnede profiler:

@overheardbouldin og @thebouldinkittens, samt seriens Facebook-side.