© NRK

Skam-stjerne vender tilbage

Savner du også Skam? Heldigvis kan du opleve en af successeriens stjerner i en ny rolle

Sidste sæson af Skam løb over skærmen sidste år, og siden er flere af seriens populære skuespillere rykket videre til nye projekter.

Nu er turen kommet til Lisa Teige, der spillede Eva i Skam. Teige har nemlig landet hovedrollen i Nordens første dansefilm, Battle, der er en co-produktion mellem Norge, Danmark, Holland og Sverige.

Lisa Teige i rollen som Amalie i filmen Battle.

Lisa Teige i rollen som Amalie i filmen Battle.

Battle er en moderne dansefilm, der trækker på emner, som vedrører unge, såsom identitet, ambitioner, fordomme og sociale forskelle. Lisa Teige spiller rollen som den unge danser Amalie, der pludselig bliver tvunget til at flytte fra den rige del af Oslo til en fattig forstad eftre hendes far går konkurs. Her forelsker hun sig i Michael, der er streetdanser og anderledes end alt, hun nogensinde har mødt. Mens hun desperat prøver at holde fast i sit tidligere liv, må Amalie for første gang stole på sin mavefornemmelse og vise verden, hvem hun virkelig er.

Lisa Teige har tidligere bevist sit store skuespiltalent, der rækker meget længere end rollen som Eva i Skam. I september medvirkede Teige i den rørende kortfilm Forestillingen, hvor hun spiller en psykisk syg kvinde – du kan se kortfilmen her.

Battle har norsk premiere 28. september 2018, hvorefter filmen får premiere i Danmark.