© Warner Bros

Stjerneskuespillere valfarter mod Barbieland: Her er det stjernespækkede cast

Har du set den nyeste trailer for Greta Gerwigs nye Barbie-film? Det har vi, og det er ikke kun Margot Robbie og Ryan Gosling, som er blandt de velkendte ansigter.

Til sommer vil Greta Gerwigs liveaction Barbie-film rulle over skærmen i biograferne landet over. Den nyeste trailer, der blev offentliggjort 4. april, afslører en perlerække af kendte skuespillere på det stjernespækkede cast.

Disse få glimt, der på nuværende tidspunkt er set et utal af gange, har fået internettet til at eksplodere – og vi forstår godt hvorfor. Som billedet blandt andet indikerer, er hovedrollerne, Barbie og Ken, besat af Margot Robbie og Ryan Gosling. De er dog ikke alene om at udgøre det vilde cast. Både Will Ferrel, Emma Mackey, Simu Liu, John Cena og selveste Dua Lipa er blandt de mange kendte skuespillere, der er med i den nye Barbie-film.

© Warner Bros

Dog afslører de to trailere ikke noget om plottet i filmen, så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu. Men frygt ej! Sommeren er lige om hjørnet, så der går ikke længe, før du kan sætte dig til rette i biografen til synet af Ryan Goslings afblegede hår og Margot Robbies utroligt lange ben.

Se hele castet lige her.