Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

brantebjerg-2 © Cecilie Thorsmark

Cecilie Thorsmarks guide til Rørvig

Rørvig danner solrig ramme for Cecilie Thorsmark, CEO for Copenhagen Fashion Week, og hendes familie om sommeren.

Hvad elsker du ved Rørvig?
“Først og fremmest den meget varierede natur, som er en kæmpe og tiltrængt kontrast til mit liv i byen. Vores sommerhus ligger tæt ved sandflugtsplantagen ud mod Kattegat sandstrand med klitter og badevand, men man skal ikke langt væk, før man rammer området omkring Korshage, som har en mere barsk natur med store lyngheder og forblæste træer. Lidt længere væk ligger Skansehage, en rolig lille bugt, der indbyder til timelange fisketure.”

Hvor går man ud og spiser?
“Der er nogle meget idylliske og fantastisk gode økologiske spisesteder i Nakke for eksempel Brantebjerg og Maabjerggaard, som er geniale til en tidlig middag i aftensolen med god naturvin.”

Hvad er det bedste ved den danske sommer?
“Fuglekvidder klokken 03.30 om natten. Man kan ikke undgå at blive lidt glad i låget, selvom man skal op og lukke vinduet for at sove videre.”

Hvad må man ikke gå glip af i Rørvig?
“Krabbefangst på havnen. Børnenes begejstring over at få en krabbe i nettet er det hele værd. Og så er det oplagt at kombinere det med en frokost på havnen med frisk fisk fra røgeriet.”