Chefredaktørens shoppetips til Paris

Her er butikkerne, som du ikke må gå glip af på din næste tur til byernes by. Få Rikke Amtorp Christensens guide her

1 / 4

Lækre shoppeområder, imponerende streetstyle og vild Haute Couture - hvem kunne ikke bruge en smuttur til Paris her til foråret?

Se med, når Costumes chefredaktør, Rikke Amtorp Christensen, deler sine tre yndlingsbutikker, som hun altid må et smut forbi, når hun går på shopping i Paris' gader.

Le Bon Marché
2 / 4

Le Bon Marché

“Det smukkeste varehus med de fineste mærker som Céline, Gucci og Stella McCartney og en imponerende beautyafdeling med alle de skønhedsmærker, som du kender.

Und også dig selv et smut ned i madafdelingen, som er et stort kulinarisk mekka med gode råvarer og masser af fristende tilbud.”

24 Rue de Sevres,
Lebonmarche.com.

Nose
3 / 4

Nose

“Blandt andre Nina Riccis oldebarn, Romano Ricci, står bag konceptbutikken Nose. Butikken har over 45 forskellige parfumemærker, både kendte og mindre kendte som Heeley og Keiko Mecheri.

Nose har udviklet et unikt koncept, hvor du via en app indtaster, hvilke parfumer du kan lide, og så kommer den op med idéer til nye dufte, der passer til dig.”

20 Rue Bachaumont,
Nose.fr.

Chanel
4 / 4

Chanel

“Ikke en tur til Paris uden en tur i Chanel. Den bedste ligger på Rue Cambon, men kom tidligt på dagen, da der er altid uendelig lang ventetid på ekspedienterne.

Er der et specielt item, som du har kig på, men ikke kan finde i butikken, skal du endelig bare spørge. Der gemmer sig altid en masse godter på deres lager, som ikke har fået plads i butikken.”

31 Rue Cambon,
Chanel.com.