De 10 mest romantiske storbyer i verden

Der findes ikke noget mere romantisk end en storbyferie for to, men hvor skal I tage hen? Bliv inspireret til din kærlighedsferie her

© Urlaubsguru.at
1 / 10

Der er intet som at rejse – og hvem bedre at opleve verden sammen med, end den man elsker allermest?

Nok findes der nogle destinationer i verden, som du bare MÅ se, men er du på udkig efter den perfekte destination til at holde i hånd og dyrke kærligheden, findes der nogle helt specifikke storbyer du skal have for øje.

Hvis du vil overraske din udkårne med en romantisk ferie for to, guider vi her til de ti mest romantiske storbyer i verden.

Psst … Vil du gerne være sikker på at få en god tur? Læs vores 10 tips til bedre ferie her

© Dailyscandinavian.com
2 / 10

Stockholm

Den svenske hovedstad, Stockholm, er ikke længere væk end et stenkast fra Danmark, men derfor skal man ikke glemme byen af den grund.

Er du ude efter en romantisk miniferie med din mand eller kæreste, kan Stockholm være det perfekte rejsemål.

Lad jer optage af byens hyggelige stemning, mens I slentrer gennem de brostensbelagte stræder, og tag et kig på den middelalderlige by, Gamla Stan, hvor I kan blive forbløffede over den smukke katedral fra det 13. århundrede.

Nyd derefter hinandens selskab på en af de mange hyggelige caféer, som serverer udsøgt mad fra hele verden.

Istanbul © Adavegastravel.com
3 / 10

Istanbul

Istanbul er byen at tage til, hvis vi I udover at udforske jeres kærlighed, gerne vil opleve nye kulturer.

Den tyrkiske by er nemlig unik, fordi I her kan opleve både østlig og vestlig kultur på ét og samme sted.

Istanbul kan desuden byde på alt, hvad den perfekte date kræver; lækker mad, hyggeligt caféliv og historiske arkitekturskatte.

Paris © Igs-ecoles.com
4 / 10

Paris

Selvfølgelig er Paris på listen, når man snakker om romantik og storbyer.

Både byen og det parisiske folk er noget af det mest romantiske, man kan drømme om, og hvis man virkelig vil på en fantastisk ferie dedikeret til kærlighed, er denne destination altid en sikker vinder.

Byen summer af romance, med sine levende lys, små hyggelige bistroer og fortorvsrestauranter, for ikke at nævne de månebeskinnede gåture I kan tage på sammen, gennem de smukke historiske kvarterer i byen.

Paris er og bliver kærlighedens by.

Psst … Få de bedste shoppetips til Paris af Costumes chefredaktør her

Amsterdam © Netherlands-tourism.com
5 / 10

Amsterdam

Romantik er måske ikke det første, man tænker på, når man hører om Amsterdam, men det er en skam.

Byen kan faktisk byde på de mest romantiske omgivelser, som er perfekte til en lille tur for to.

Amsterdam er fyldt med smukke kanaler og blomstermarkeder, og hvis I vil toppe idyllen, kan i tage på en romantisk cykeltur gennem de små gader.

Derudover kan Amsterdam byde på virkelig lækker mad og små skjulte caféer, som er nogle af de vigtigste ingredienser til en romantisk ferie.

Venedig © Urlaubsguru.at
6 / 10

Venedig

Et andet godt bud på en romantisk hold-i-hånd-ferie, er den italienske, flydende by, Venedig.

Byen kan altid imponere med sine kanaler og smukke arkitektur, og selvfølgelig det fantastiske sprog, der kan få enhver til at blive blød i knæene.

Tag på en romantisk date rundt i kanalerne i en gondol, og afslut med en fantastisk middag på en af byens mange pladser, hvor der er rigtig god mulighed for at få en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige.

Barcelona © Timeout.com
7 / 10

Barcelona

Den spanske og catalanske kultur er romantiske nok i sig selv, men det er som om kombinationen af de to, sammen med det umådelig smukke byrum, giver Barcelona en hel unik charme.

Barcelona har lidt af hvert, både store gader fyldt med eksklusiv shopping, unik kunst og små middelalderlige kvarterer, der aldrig skuffer.

Derudover har Barcelona en flere kilometer lang strand, og kan sammenlagt byde på en ferie med plads til det hele.

Uanset hvad man ønsker at bruge sin tid på, er Barcelona altså et rigtigt godt valg, hvis man ønsker at hylde kærligheden i smukke omgivelser.

London © Cntraveler.com
8 / 10

London

London er altid en sikker vinder, men udover at være stedet at tage til for shopping og kolde øl, er byen også en af de mest romantiske destinationer i verden.

Londons mange forskellige bydele har hver sin charme – prøv for eksempel at gå en tur igennem Notting Hill hånd i hånd, og sug den hyggelige, engelske stemning til jer, eller få udsigt over hele den smukke by oppe fra det gigantiske moderne pariserhjul, London Eye.

Psst … Få Designeren, Cecilie Elisabeth Rudolphs, guide til London her

Wien © Owegoo.com
9 / 10

Wien

Den østrigske hovedstad Wien, er en historisk perle, som kan byde på utallige smukke oplevelser af fortiden.

Byen har været beboet siden stenalderen, og har så mange historiske og kulturelle bygninger, som hjertet kan begære.

Wien har desuden tilnavnet 'musikkens verdenshovedstad', fordi den historiske by er hjem for nogle af de største komponister gennem tiden, herunder Mozart og Beethoven.

Byen er derfor perfekt til en romantisk rejse for to, hvor I for eksempel kan deles om oplevelsen af historiske skatte, som byens mange kirker, slotte og kejserpalæer.

København © Flixbus.dk
10 / 10

København

Selvom København er lige i baghaven, og den måske ikke er det første du tænker på, når snakken falder på romantiske destinationer, er vores egen hovedstad faktisk et rigtig godt bud på en hyggelig kærlighedsferie, og så er det ovenikøbet dejlig nemt.

København er efterhånden en sand kulinarisk oplevelse med byens mange luksusrestauranter, men der er romantiske oplevelser til alle budgetter.

De mange små bydele har hver deres unikke charme, og man kan snildt bruge flere dage på bare at vandre rundt hånd i hånd og suge stemningen til sig.

Er det sommer kan man slutte sin romantiske date af med en forfriskende dukkert i den københavnske havn, som er så ren, at den er godkendt til badning.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER