© @nexthousecopenhagen

De bedste hostels i København

Skal du på weekend-getaway til København, så har vi fundet de bedste hostels i hovedstaden til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken budget, oplevelser eller faciliteter.

Hvis du drømmer om en weekend i København, men ikke vil gå på kompromis med shoppebudgettet, så er et hostel måske løsningen for dig. Et hostel er typisk en mere budgetvenlig form for overnatning end et hotel, så det er en måde hvorpå, du kan få mere ud af det samlede budget, uden at gå alt for meget på kompromis med, hvor du bor.

Udover at hostels er billigere end hoteller, er de også ofte ret kreative i deres indretning og udtryk, så det kan være fin oplevelse at bo på hostel. Derudover er det et naturligt samlingspunkt for mange, der rejser alene og som søger det fællesskab, som et hostel også kan tilbyde. Derfor er det også nemt at møde nye mennesker på et hostel og finde nogle at være sammen med, hvis du selv rejser alene.

Vi har herunder fundet de bedste hostels i København, der egner sig til både en kort weekend get-away med veninderne og en anderledes staycation i storbyen.

© @next house copenhagen

Next House Copenhagen: Luksuriøst hostel i Indre by

Et stenkast fra hovedbanegården ligger Next House Hostel - et af byen nok mest luksuriøse hostels med tonsvis af aktiviteter. Next House har hele to rooftops, en biograf, fitness lokaler, spilrum, et event venue samt fem forskellige barer og et loungerum. Der er mildt sagt rigeligt at udforske. Derudover har det centrale hostel en restaurant, der serverer traditionel romersk pizza hver aften. Du kan både sove i de såkaldte dorms (fællesrum), hvis du er frisk på at skabe nye venskaber eller vælge et enkelt- eller dobbeltværelse, hvis du ønsker lidt mere privatliv.

Læs mere her.

© URBAN CAMPER HOSTEL & BAR

Urban Camper Copenhagen: Bo i telt midt på Nørrebro

Urban Camper er perfekt til dig, der ønsker en anderledes oplevelse. De forholdsvist nye hostel er nemlig indrettet med et særligt ‘urban camper’ tema, og i stedet for at sove i dorms, sover du i telte med de andre campere. Urban Camper er placeret ovenpå Nørrebro Bycenter, så den store kontrast mellem camping- og storbylivet er særlig specielt at opleve. Du kan du både vælge et ‘mixed tent’ eller et ‘female tent’ hvis du har det bedst med at sove med piger. Hvis du ønsker mere privatliv, kan du booke både et single og double telt. Toilet- og badeområder er fælles, men rene og pæne. I fællesområdet er der en kæmpe bar med masser af siddepladser og spilleområder, som også tiltrækker lokale nørrebro-beboer til en festlig aften i byen.

Læs mere her.

© steel house copenhagen

Steel House Copenhagen: Lækkert hostel med pool på Vesterbro

Ud til søerne ligger Steen House på Vesterbro - et moderne hostel med masser af faciliteter, du normalt kun finder på hoteller. Benyt fitness lokalet eller spilrummet eller slå dig ned til en hyggestund i loungen eller tv-rummet. Steel House hostel har selvfølgelig også en bare, hvor du kan snuppe dig en drink, men du kan også se en film i biografen eller tage en dukkert i poolen. Her får du i den grad noget for pengene. Du kan vælge at bo helt op til seks mennesker på ét værelse eller - hvis du er alene - booke et værelse for dig selv.

Læs mere her.

© bedwood hostel

Bedwood Hostel: Københavns hyggeligste hostel ligger i Nyhavn

Bedwood Hostel er nok Indre bys, hvis ikke hele Københavns hyggeligste hostel. I de gamle bindingsværkshuse på Nyhavn ligger Bedwood hostel - et unikt og rustikt hostel med synligt bindingsværk, der giver lokalerne en helt særlig stemning. Nyd en øl i baren, eller tag ned på én af de mange restauranter og caféer, der er ligger langs begge sider af kanalen i Nyhavn eller på Broens Gadekøkken. Bedwood tilbyder både dorms, familieværelser og enkeltværelser, så du er sikker på at finde et rum, der passer til dine behov. Du kan desuden tilkøbe morgenmad for kun 75 kroner.

Læs mere her.

© Joseph Miller photography

The Generator: Moderne hostel i Indre by til den festglade

På Adelgade tæt på Gothersgade finder du den københavnske version af den internationale kæde The Generator - et moderne hostel med faciliteter for både overnattende og lokale. The Generator har, udover en rooftop med hyggelige petanque-baner og shuffleboard, deres helt eget og byens eneste ICE BAR. Her er det vigtigt at have godt med tøj på, da der permanent er -5 grader i baren, så de store isskulpturer, der pynter rundt omkring i lokalet, ikke smelter. The Generator Hostel tilbyder dorms med plads til op til otte personer, 'female only'-dorms og private værelse til både par, enkeltpersoner og familier.

Læs mere her.