Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

camønocampjydekjolencopy © Camøno Camp

Denne ferietrend giver camping en helt ny betydning

Du har muligvis prøvet at campere, men har du også prøvet det såkaldte 'glamping'?

Camping er den optimale måde at komme væk hjemmefra og opleve den danske natur helt tæt på. Ikke alle er dog lige ferme til og bekendte med teltopsætning og trangiasæt. Fortvivl ej, der er stadig råd for en god autentisk telttur.

Løsningen hedder glamping.

Ordet er en sammensmeltning af henholdsvis camping og glamour, og måske du allerede nu er fristet ved tanken?

Glamping-konceptet er kort og godt en mere luksuriøs udgave af den traditionelle camping, hvor du får mulighed for at bo i naturen med alt, hvad en campingoplevelse normalt indebærer som frisk luft og fuglefløjt – blot med højere komfort.

Der findes forskellige typer af indlogeringer. Lige fra tipi-inspirerede telte til de mere safari-lignende udgaver, men fælles for dem er, at de er luksuriøst indrettede med behagelig møblering – og at du ikke selv behøver at bøvle med teltdug og pløkker, det er der nemlig sørget for, når du ankommer.

Så hvis et autentisk ophold i naturen tiltaler dig, men du samtidig må indse, at du ikke er den fødte spejder, er glamping måske noget for dig.

Vi har samlet et par steder, hvor du har mulighed for at stifte bekendtskab med glamping, men du skal skynde dig at booke dit ophold, for de ledige telte forsvinder hurtigt.
Costumes egen skribent har besøgt et af stederne, læs hans anmeldelse her.

1310469 © Camøno Camp
1 / 3

Camøno camp

På campingpladsen Camp Møns Klint lige på kanten af Møns Klint finder du Camøno Camp.
Campen er udstyret med alt, hvad et hotelhjerte begærer lige fra madrasser, dyner og håndklæder til køleskab, grill og minikøkken samt selvfølgelig opholdsstue og loungeområde. Så der er alle muligheder for selv at kokkerere lækre måltider over grillen.
Lokationen er placeret lige midt i det unikke naturområde på Mønt Klint, hvor der er rig mulighed for at opleve klintområdet via vandreturen Camønoen, der går langs campen.
Der er desuden toilet- og bademuligheder på pladsen.

Adresse: Klintevej 544, 4791 Borre, Møn, Danmark
Læs mere og book dit ophold her.

Lillero_JR_Suiete2 © Lille Ro
2 / 3

Lille Ro

Et stenkast fra vandet ved Sejerøbugten finder du omgivet af skov, hav og stisystemer glamping-pladsen Lille Ro.
Alle telte på pladsen er udstyret med luksuriøs indretning samt bade- og sove udstyr. Jo større telt du booker, des mere plads og flere faciliteter indeholder dit telt.
Hos Lille Ro bliver der serveret morgenmad til alle gæster som en del af oplevelsen, mens resten af måltiderne kan tilkøbes på stedets restaurant Madro, der serverer retter lavet på lokale råvarer.
Toilet- og bademuligheder findes også på pladsen.

Adresse: Høve Stræde 17, 4550 Asnæs, Danmark
Læs mere og book dit ophold her.

50CDAE15-62FD-43D4-A061-6BAB8D36B875 © Go Glamping
3 / 3

Go Glamping Sonnerupgaard Gods

Glamping teltene på Sonnerupgaard Gods ligger i et stort, kuperet landskab omgivet af skove, bakker og enge i skønne Nationalparken Skjoldungernes Land. Alle ophold på pladsen er inklusiv morgenmad, og teltene udstyret med borde, bænke, senge og egen bålplads – og selvfølgelig køkkenudstyr til at lave dejlige måltider over bål.
Toilet- og bademuligheder finder du også på denne plads.

Adresse: Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø, Danmark
Læs mere og book dit ophold her.

Mere om Rejse? Få Costumes nyhedsbrev