strand og blå himmel
© shutterstock.com

Derfor skal du holde ferie i et sommerhus ved Vesterhavet

Hvis du er vant til at holde ferie i syden med et azurblåt hav og drinks på stranden, så har du sandsynligvis ikke oplevet alt, hvad Danmark har at byde på af natur og historie. Selvom vores land er småt, kan du få masser af uforglemmelige oplevelser, hvis du blot prioriterer en ferie herhjemme.

Selvom du i Danmark kan finde mange skønne hoteller, er sommerhus den absolut hyggeligste overnatningsmulighed. Og med et sommerhus kan du bo tæt på de bedste naturoplevelser og gøre alting i dit eget tempo. Her på siden kan du læse om fordelene ved at holde ferie i et sommerhus og få gode råd til, hvad du kan lave ved Vesterhavet.

Tag i sommerhus hele året rundt

Vi kalder det godt nok “sommerhus”, men i virkeligheden kan det nydes hele året rundt og kan dertil tjene forskellige formål. Om sommeren er det oplagt at benytte sommerhuset som base og så bruge dagene på stranden eller ved seværdigheder. I de kolde måneder tager folk ofte i sommerhus for at hygge med familien og koble af med en god bog, spil, film, gåture og måske en kop varm kakao. Sommerhus er altså ikke begrænset til en sæson ligesom eksempelvis skiferie eller charterrejser er.

Oplev fordelene ved sommerhus

Er du endnu ikke overbevist om, at sommerhus er en god idé? Så læs videre. Der er nemlig uendelig mange fordele. Først og fremmest er sommerhus for alle aldre og typer, og du kan vælge mellem mange danske destinationer, hvoraf Vesterhavet er en af de mest populære.

Derudover er der god plads. Nogle sommerhuse kan have op til 20 overnattende gæster, mens andre er beregnet til kun 4 personer. Prisklassen kan variere meget, alt efter hvor du befinder dig, og hvor meget luksus du ønsker. Hos Esmark kan du finde masser af luksussommerhuse med indendørs eller udendørs pool samt vildmarksbad, spa, sauna og meget mere. Disse faciliteter kan du du benytte dig af, lige når det passer dig.

Det kan du lave ved Vesterhavet

Har du aldrig været ved Vesterhavet? Så kan du godt glæde dig. Dette havområde er ligesom intet, du har oplevet før. Det er råt og upoleret. Det er naturen, når det er bedst. Her venter dig et væld af aktiviteter på og i nærheden af havet som eksempelvis:

  • Surfing og kitesurfing i Hvide Sande, samt Klitmøller der går under navnet navnet Cold Hawaii på grund af den store surfingkultur.
  • De tyske bunkere, som ligger halvt begravet i sandet langs den jyske vestkyst. De er et betagende og samtidig .. levn fra Anden Verdenskrig, hvoraf nogle af dem er lavet om til museum, som du kan besøge.
  • Lalandia ved Søndervig med kæmpe badeland og legeland for børnene samt spisesteder og lidt shopping for de voksne.
  • Bork Vikingehavn, den gamle landsby der giver et sjovt og lærerigt indblik i, hvordan danskerne levede under vikingetiden.

Det er også oplagt at besøge de omkringliggende byer og spise på en god restaurant samt møde de lokale. Det er altid sjovt at mærke kulturforskellene og blive klogere på sit eget land.