© Privat

Det skal du opleve i London

Drømmer du om at komme en forlænget weekend til London? Her er vores anbefalinger til de bedste spisesteder, oplevelser, shopping og områder. Vi deler ud af vores insider tips til London lige her.

Morgenmad

© privat

1 / 2

Morgenmad på WatchHouse

Der er så mange lækre morgenmadssteder i London! Når det kommer til de mest hypede steder, skal man derfor også enten booke hjemmefra, eller stå i en laaang kø. Jeg er særligt begejstret for morgenmaden på WatchHouse ved Tower Bridge, som bestemt er køen værd. Udvalget er stort, medarbejderne er søde og maden er super god.

Hvis du skal ud og gå Londons gader tynde, er det oplagt at vælge deres grød med banan og karamel samt deres grønne smoothie. Det giver den perfekte start på dagen og den helt rette mængde energi.

2 / 2

Morgenmad med udsigt

Ønsker du en morgenmad med en udsigt udover det sædvanlige, bør du god tid inden din rejse booke et bord på Duck&Waffle. Mandag, lørdag og søndag, har de åbent døgnet rundt, og så er det placeret på 40. etage med udsigt over hele byen. Som navnet antyder serveres der vafler med konfiteret and – men man kan også vælge en hel række andre lækre retter, hvis det ikke lige er sagen. Vi kom ikke udenom at prøve den klassiske "Duck and Waffle", og lad os sige det sådan her: Den kan sagtens deles.

Frokost

© Privat

1 / 1

Find din frokost på farten

Når du ikke har så mange dage i London, er det oplagt at tage frokosten på farten. Der er mange skønne markeder rundt omkring i London, hvor du kan finde alverdens streetfood (af god kvalitet). Både markedet på Portobello Road i Notting Hill og det velkendte marked i Camden Town, byder på et stort udvalg af lækre madboder med mad fra alle verdenshjørner.

Aftensmad

© Privat

1 / 2

Budgetvenlig comfort food

Xi Home Dumplings er en autentisk, budgetvenligt og virkelig lækker kinesisk restaurant! Det er et utroligt jordnært og relativt lille sted, hvor man i indgangen bliver mødt af køkkenet. Her bliver der formet dumplings i hånden og kreeret håndlavede nudler.

© Privat

2 / 2

The Shard

The Shard er en af de skyskrabere i byen, der kan ses over store dele af London – og ligesådan kan man se det meste af London fra The Shard. Man skal huske at booke i god tid, for der er rift om pladserne, hvis man vil drikke drinks med denne udsigt!

Shopping

© Privat

1 / 4

Dover Street Market

Dover Street Market (DSM) er en slikbutik for dig der elsker mode. Det er en multi-brand store, der primært forhandler luksuriøse high-end brands. Du kan også være heldig at finde rabatter op mod 50% på mærker såsom Prada, Maison Margiela og deres mange mange andre brands. Der er tre etager, med alt hvad hjertet begærer af mode – DSM er et must-see, hvis du er i London!

© Privat

2 / 4

Vintage i Shoreditch

Shoreditch er et meget hipt og ungt område i London. Hvad angår shopping er det et vintage-mekka, hvor man virkelig kan lykkedes med at finde unikke items. En stor del af vintage-forretningerne forhandler også tidløse klassikere såsom Burberry trenchcoaten, der kan findes til virkelig fordelagtige priser og med en passende patina.

© Privat

3 / 4

Butik eller et mode museum?

Lovers Lane på Portobello Road er next level vintage shopping! Butikken bugner af haute couture og runway pieces. Uanset om man har intentioner om at shoppe eller ej er butikken virkelig et besøg værd. Det eneste problem er, at det er svært at gå ud, hvis man først er gået ind.

© Privat

4 / 4

Harrods har fået besøg

Sidst men ikke mindst! Det er altid hyggeligt at komme en tur forbi Harrods. Særligt nu, da hele Harrods i øjeblikket er pakket ind i en imponerende Yayoi Kusama installation i forbindelse med kunstnerens samarbejde med Louis Vuitton .

Håndplukket til dig