Dette nye, farverige hotel er måske Københavns flotteste – kom med indenfor

Det nye 25hours Hotel har netop slået dørene op Indre by, og vi kan næsten ikke vente med at aflægge de smukke lokaler et besøg.

Stærke farver og maksimalistisk indretning. 25hours-hotellerne er kendt for deres vilde og anderledes hoteller, som kan opleves rundt omkring i Europa samt Dubai, og hvor ikke ét hotel har den samme stil. Nu er tiden endelig kommet til det første hotel i Skandinavien, som nærmere bestemt ligger i Indre by i København.

Hotellet er skabt og indrettet i samarbejde med lokale arkitekter fra BPP Arkitekter og Martin Brudnizki Design Studio med et hold af indretningsarkitekter fra London. Der er i alt 243 værelser, og til nogle værelser er der tilknyttet en terrasse med udgang til hotellets frodige have.

Stilen er ifølge en pressemeddelelse fra hotellet et mix af nyt og gammel, og visionen er, at man som gæst skal få følelsen af at bevæge sig gennem forskellige tidsperioder i Københavns historie. Placeringen er i de gamle universitetsbygninger på Pilestræde, som er med til at understøtte visionen om det historiske tilbageblik.

På hotellet finder man desuden både spisestedet Café Duse, som drives af konditoren Melissa Forti, der blandt andet er indehaver af det succesfulde konditori Melissa's Tea Room and Cakes i Italien, samt den israelske restaurant Neni. Er du på udkig efter god musik og lækre drinks, finder du i kælderen Boilerman Bar – og både spisesteder og baren er åbne for hotellets gæster og forbipasserende.

Ønsker du at aflægge hotellet på Pilestræde 65, 1112 København K et besøg, koster en overnatning fra 1.031 kroner. Læs mere her.