© Christine Debell

En lækker skidag i Lech

Ski-sæsonen er for alvor skudt i gang, og her på redaktionen har vi allerede været afsted. Nedenfor guider vi dig til en fantastisk dag i Østrig – alt fra den bedste massage og kakao til den helt rigtige italienske pizza.

Stå på ski i Zürs

I Lech i Østrig er der en skirute, som bliver kaldt 'The White Ring'. Her står du på ski fra Zürs og over til Lech. Det er en fantastisk smuk tur, og den kan køres af alle, da ruten passer til alle niveauer af ski-kunnen – og er du ikke vild med røde pister, kan du køre ned til Zürs by og tage bussen det sidste stykke tilbage til Lech.

Læs mere om den hvide ring her.

© Christine Debell

Drik Kakao på Burg

De fleste ved, at når man står på ski, skal man ind og have en varm kop kakao med flødeskum og den hemmelige ingrediens: rom. Men det skal være den helt rigtige mængde kakao og rom – så du blot lige aner en smag af romkugle – og denne smag kan du få på Burg i Lech. Deres kakao smager himmelsk, og hvis du kommer forbi en dag hvor solen er fremme, kan du sidde på deres altan og nyde din varme kakao.

Kakao på Burg.

© Christine Debell

Spis frokost på Schneggarei

Østrigsk mad er ofte ret tungt, og det kan det være rart at få en pause fra det tunge mad som Wiener Schnitzel og Kaiserschmarrn. Hvad er bedre end en lækker pasta eller pizza? Schneggarei har uden tvivl en af de bedste pizzaer, som du overhovedet kan få i Østrig – og udover lækre pizzaer fra en stenoven, er stedet indrettet super hyggeligt med fine møbler i træ og finurlige lamper.

Læs mere om Schneggarei her.

Massage på Hotel Post Lech

Der er intet bedre end en lækker massage, spa og sauna efter en lang dag på ski. Og udover at det er en enorm rar følelse, så er det også rigtig godt for dine muskler. Tilbyder dit hotel ikke massage eller lækker spa, kan du heldigvis smutte forbi Hotel Post Lech og få en lækker massage og en svømmetur i deres kæmpe udendørs pool – what's not to like.

Læs mere her.

Spis middag på Aurelio

Gourmetmiddag på et lækker boutique hotel. Aurelio er et af de mindste hoteller i Lech, og det ligger super centralt i byen. Nede i deres stueetage finder du en lækker og hyggelig restaurant, som tilbyder gourmetmad af høj klasse til overkommelige priser. Deres betjeningen er sublim, der er kælet for maden og de har et yderst lækkert vinkort fyldt med østrigske vine.

Læs mere her.

Tag på afterski på K-Club

Lech er ikke det helt vilde sted for afterski, men midt i byen ligger der et afterski-sted ved navn K-club – her kan du få alt, hvad halsen begærer. Fra traditionelle østrigske drikkelser til lækker champagne. Derudover spiller de ikke traditionel afterski-musik, men det er i stedet tidens populære numre og kunstnere der blæser ud fra deres højtalere.

Håndplukket til dig