Få Josephine Skrivers insiderguide til New York

Den danske topmodel Josephine Skriver rejser verden rundt og er især glad for storbyen New York. Se her, hvor hun ynder at gå hen, når hun er hjemme i The Big Apple

Modellernes hotspots
1 / 8

Modellernes hotspots

De internationale modeuger i New York, Paris, London og Milano starter i denne uge, og i den anledning har vi talt med fire danske topmodeller og bedt dem om at give deres bedste tips til modens hotspots.

Denne uge tager Josephine Skriver dig med til New York, hvor vi både skal shoppe møbler, spise burger og gå i biografen. Se hendes hotspots her.

Josephine Skriver
2 / 8

Josephine Skriver

Hun har skudt modeserier til de største internationale modemagasiner og vist kurver på catwalken til det medieombruste Victoria’s Secret-modeshow. Til daglig bor Josephine i Soho på Manhattan. Hun elsker, at du i New York kan lege ‘jorden rundt’ og opleve små bidder af hele verden.

Hvor spiser du, når det skal gå hurtigt?
3 / 8

Hvor spiser du, når det skal gå hurtigt?

“Cafeteria er mit absolutte go to place. Der er en fantastisk summen og energi, og så har de åbent 24/7. Deres forårsruller med mac & cheese-fyld bør prøves.”

Cafeteria, 119 7th Ave,
Cafeteriagroup.com

Hvor køber du bøger og magasiner?
4 / 8

Hvor køber du bøger og magasiner?

“Den lille boghandel McNally Jackson er en helt speciel oase med sin egen sjæl. Her er et bredt udvalg af bøger, magasiner, håndlavede postkort og en maskine, der kan printe bøger ud for dig. Og så har den en skøn café, hvor du kan sidde og læse.”

McNally Jackson, 52 Prince St,
Mcnallyjackson.com

Hvor køber du ting til din bolig?
5 / 8

Hvor køber du ting til din bolig?

“West Elm er en boligbutik efter min smag. Her finder jeg nemt møbler og skønne sager, der matcher min nordiske og minimalistiske stil.”

West Elm, 112 W 18th St, Westelm.com

Minimalistisk design
6 / 8
Bedste burger?
7 / 8

Bedste burger?

“Den får du på Old Town Bar, der har eksisteret i mere end 100 år uden at ændre noget. Bare det at sidde der giver dig en historisk oplevelse. Tag en bid af deres burger, og du forstår, hvorfor de stadig er en af New Yorks favoritter.”

Old Town Bar, 45 E 18th St, Oldtownbar.com

Hvor går du i biografen?
8 / 8

Hvor går du i biografen?

“Når det skal være lidt ud over det sædvanlige, er Nitehawk Cinema i Williamsburg stedet. Her bliver der serveret mad og drikke inspireret af filmen under visningen. Så det er fuldt ud en 3D-oplevelse for alle sanser.”

Nitehawk Cinema, 136 Metropolitan Ave, Brooklyn, Nitehawkcinema.com