Take Offer vil sende en mail med et rejsetilbud én gang om ugen til sine medlemmer. © Takeoffer.dk

Få op til 50 procent rabat på dine rejser

Nyt rejsesite skærer op til 50 procent af prisen på dine storby- og charterrejser samt dine spa- og wellnessophold

Nu kan du snart få store rabatter, når du køber dine storby- og charterrejser og dine spa- og wellnessophold. Mandag 1. november går det nye site Takeoffer.dk nemlig i luften, og sitets formål er at skære op til 50 procent af prisen på dine rejser. Dejligt - og så kan det jo også være, at du får råd til de der Camilla Skovgaard-sko, du går og drømmer om.
Du kan ganske gratis og uforpligtende tilmelde dig Take Offers nyhedsbrev. En gang om ugen vil du få en mail med et tilbud - det kan være på shoppe-, koncert- og charterrejser eller spa- og wellnessophold. Hvis tilbuddet er noget for dig, kan du vælge at slå til.
Lars Thastum, der er medstifter af Take Offer, siger om konceptet:
"Danskerne vil rejse mere, men med internettet er de i stigende grad blevet bevidste om prisen. Med vores koncept ønsker vi at forene de to tendenser online. Det er meget simpelt: Vi vil tilbyde spændende rejser til den halve pris - lidt lige som Simon Spies," siger Lars Thastum.

Lyder Take Offers koncept bekendt? Rejsesitet er Downtowns lillesøster. Er du medlem af Downtown.dk, får du hver dag en mail med et tilbud - det kan for eksempel være på en middag eller et spa-besøg.
"Take Offers koncept minder en del om Downtowns koncept, men vores salgsperiode er ikke på 24 timer, men et sted mellem fem og syv dage, fordi en rejse ikke er et impulskøb," siger Lars Thastum.

Tilmeld dig Take Offers nyhedsbrev inden 1. november - så deltager du i konkurrencen om to flytbilletter til et SAS-fly til en valgfri destination i Europa. Billetterne gælder fra 1. november 2010 til 31. december 2011. Vinderen bliver offentliggjort på Takeoffer.dk.