© momondo Hotel

Her er verdens 5 mest Instagram-værdige hoteller

Bliv blæst bagover af verdens vildeste hoteller og se, hvordan du gør hoteldrømmene til virkelighed i 2017

Hvordan lyder det med en tur til paradis – i bogstaveligste forstand, så dine venner kan blive grønne af misundelse, når du deler det dér helt rigtige billede på de sociale medier?

Vi guider dig til nogle af verdens smukkeste og mest Instagram-værdige hoteller. Og bare rolig – rejsedrømmene kan blive til virkelighed, hvis du bruger den rigtige hotelsøgemaskine til at finde drømmehotellerne til den bedste pris.

Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvor du søger. Du har sikkert prøvet at søge efter flybilletter hos momondo – men vidste du, at deres rejsesøgemaskine også gør det nemt for dig hurtigt at finde og sammenligne de bedste priser på hoteller i hele verden? Så prøv momondo Hotel næste gang, du skal finde et hotel – så søger du helt automatisk på hotels.com, booking.com og mere end en million andre hotel- og bookingsider i hele verden med kun ét klik.

© momondo Hotel

1. Tjek ind i paradis

Årets billede på Instagram, der høster stribevis af hjerter, bliver af dig i poolen på dette 5-stjernede hotel i Careyes i Mexico. Hotellet er en kæmpe villa, du lejer dig ind i og er især kendt for den enorme infinity-pool. Lej det sammen med en flok af dine bedste venner - så kan i selv vælge, om i vil holde “Parceremoni”. Som du nok allerede har gættet, er det nemlig her, der de sidste år er blevet optaget Paradise Hotel, der vises på TV3.

Vil du en tur til paradis? Find hotellet på momondos hotelsøgemaskine her og få den bedste pris.

© momondo Hotel

2. Cool camping i Berlin

Tag "glamping" – glamourøs camping – til et nyt niveau på det cool Huettenpalast i Berlin, der byder på indendørs camping i cool omgivelser. I Berlins hippe Neukölln-kvarter ligger et af de mest Instagram-værdige hoteller, som er til at komme i nærheden af på budget. Den gamle fabrikshal er blevet omdannet til et unikt hotel, hvor du sover i retro-campingvogne, men naturligvis med masser af komfort og luksus.

Se, hvordan du kommer afsted på "glamping" - book Huettenpalast til den bedste pris hos momondo her.

© momondo Hotel

3. Godnat-selfie med nordlyset

Forestil dig at ligge under en flammende, grøn himmel uden at forlade din varme seng og samtidig kunne snappe årets selfie. På Hotel Kakslauttanen Arctic Resort i finske Lapland er dette drømmeagtige scenario rent faktisk en mulighed.

Det familiedrevne etablissement har bygget en landsby af iglo’er, hvor du kan sove lige under stjernehimlen i små glashvælvinger, som hverken damper eller iser til.

Andre aktiviteter inkluderer rensdyrsafari, hesteridning i sneen og et isbrydercruise med muligheden for at dyppe sig i Østersøens ellers frosne vand – i en tørdragt, naturligvis.

Gør drømmen til virkelighed og book en nat i iglo. Find hotellet på momondo Hotel til den bedste pris.

© momondo Hotel

4. Sov i trætoppene

Cool, skandinavisk design bliver taget til helt nye højder og får et fantasifuldt tvist på Treehotel, der ligger langt inde i Laplands skove. Dér får du stilrent, miljøbevidst skandinavisk design sammen med freden i de omkringliggende skove. Den idéelle destination, hvis du ønsker at stresse af midt i naturen og tage massevis af pletskud til Instagram.

Og bare rolig – selv om det ser primitivt ud så har træhusene wifi, så du kan dele dine oplevelser med dine venner. Resortet byder på skønne restauranter, jacuzzi og sauna.

Træhus tur-retur? Find hotellet på momondos hotelsøgemaskine her til den bedste pris.

© momondo Hotel

5. Afslappende elegance i Equador

Dine outfitbilleder bliver lige lidt mere lækre, hvis de bliver taget i lobbyen på hotel Casa Gangotena.

Hvis du drømmer om at rejse til Sydamerika, så søg mod Equador, der rummer fantastiske oplevelser og tit bliver overset i forhold til storebror Brasilien. Casa Gangotena ligger i Quito, Equador, der byder på smuk arkitektur i kolonistil. Rundt om byen er der smuk natur, og du kan nyde alt fra vandfald til udslukte vulkaner.

Lyst til at slænge dig i det lækre interiør på Casa Gangotena? Find hotellet på momondos hotelsøgemaskine her og få den bedste pris.