Her skal Costume-redaktionen på sommerferie

Mangler du inspiration til sommerens feriedestination? Lad dig inspirere af Costumes redaktion, som her deler deres planer for sommeren

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
1 / 11

Kalenderen siger forår og lige om hjørnet lurer sommeren og ikke mindst sommerferien. Men hvor skal turen gå hen?

Costume-redaktionen har vidt forskellige planer, der både inkluderer Langeland, Sverige, Sydfrankrig og Ibiza.

Her deler vi vores planer for sommeren.

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
2 / 11

Chefredaktør Rikke Christensen

“Vi skal en tur til Langeland, hvor vi har det skønneste sommerhus ned til vandet.

Her skal vi bare slappe af med god mad, en masse ture i båden, spille Uno, læse bøger i skyggen og selvfølgelig spise en masse is (fra isbilen) og drikke kølig rosé i eftermiddagssolen.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie © Apollo Rejser
3 / 11

Redaktionschef Marie Vidø

“Sol, strand, varme, fetaost, badevinger, pool, langsomme dage, masser af is, kvalitetstid med min datter ... i år skal jeg 14 dage til Rethymnon på Kreta med min familie. Jeg glæder mig.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
4 / 11

Moderedaktør Thora Valdimarsdóttir & assisterende moderedaktør Jeanette Madsen

“We're going to Ibiza ...

Sidste år var Thora og jeg i Los Angeles sammen med vores familier og nogle venner. Denne konstellation var helt genial og vi har valgt at genforene holdet bestående af fem drenge, to mænd og Thora og jeg – men denne gang på Ibiza.

Vi er ikke de store kulturelle typer, så dagene skal bruges på at slappe af, små ture til stranden, lave god mad, drikke en masse drinks, spille spil og hygge om alle vores mænd.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
5 / 11

Journalist Olivia Nepper Winther

“Jeg skal på 'Nak & Æd'-tur til den svenske skovsø Immeln. Vi skal sejle i kano, grille friskfanget fisk over bål og sove i tipi.

Da jeg i år har termin i august, skal jeg for første gang være i København over sommeren. Det glæder jeg mig til at prøve, for jeg elsker det pulserende liv, der opstår i byen, så snart solen skinner.

Perfekt kombination med de store vidder, den stille ro og majestætiske natur på den lille afstikker til Sverige.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
6 / 11

Assisterende Art Director Marie Urup

“Jeg skal to uger til Sydfrankrig med min mand og søn og bo i en lejlighed i Villefranche-Sur-mer med denne skønne udsigt. Her skal vi sidde om aftenen og drikke kold rosé, og om dagen vil vi gå ned til havnen og stranden, eller køre til Nice og spise frokost.

Midt i ferien har vi tænkt os at køre til Toscana, hvor vi gerne vil bo på en hyggelig vingård, drikke lokal vin i solen og spise lækker italiensk pasta. Ih, hvor jeg glæder mig.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
7 / 11

Digitalredaktør Amira Høg Daimar

“Jeg er så heldig, at jeg skal på hele to ferier i år. I slutningen af maj skal jeg til Sicilien med min kæreste, hvor ingen af os har været før. Vi har ikke andre planer end at flyve til Palermo og så tage den derfra.

Senere på sommeren går turen til den sydfranske by Cassis, hvor jeg har tilbragt omtrent hver eneste sommerferie siden jeg var et år. Her skal den stå på masser af kold rosévin, petanquespil og aftenture langs havnen med min familie.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
8 / 11

Digital assistent Marie Alkestrup

“Jeg starter sommerens festivalsæson tidligt i år med Spot Festival til maj, hvor min kæreste skal optræde. Derefter står den på en uge til Grækenland, og jeg har allerede udset mig en badedragt fra Calvin Klein, som skal med i kufferten.

Resten af sommeren skal jeg svinge de blege stænger rundt omkring i København med veninder, masser af rosé og også lægge vejen forbi Haven Festival til august.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
9 / 11

Modeassistent Kristine Vindahl

“Min sommerferie er endnu ikke helt planlagt, men planlægger jeg at tage på Northside Festival samt hygge mig i Århus med nogle søde veninder.

Ellers skal jeg nyde sommeren i henholdvis København og i nogle forskellige sommerhuse med venner, veninder og forældre med god mad og drikke.

Jeg har også snakket med en veninde om at tage på interrail før studiestart, men nu må vi se ... det tror jeg i hvert fald kunne være lidt skægt.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
10 / 11

Webpraktikant Anne Amdi

“Jeg skal på sommerferie med min kæreste. Vi har længe talt om at tage på vandreferie, da det er noget, vi begge holder meget af – men aldrig har gjort det sammen. Vi tager til Italien med rygsæk, telt og trangia på ryggen, hvor vi skal nyde natur, stilhed og stjernehimmel.

Efter en lidt primitiv ferie fører vejen os til stemningsfulde Rom og dens smukke arkitektur, byliv og skjulte perler.”

Her skal Costume-redaktionen på sommerferie
11 / 11

Modeassistent Sandra Serritzlew

“Jeg skal denne sommer til Nordjylland. Det er mange år siden, jeg har været på sommerferie i Danmark, og må indrømme, at jeg glæder mig til den danske sommer.

Til august flytter jeg til London og jeg tror derfor, at det egentlig bliver meget rart bare at være herhjemme, hvor der er lidt ro på.”