© Josephine Bredsted

Josephine Bredsted: Her skal du spise i Klitmøller

Josephine Bredsted, Holistic Brand Advisor og grundlægger af Legue, er netop flyttet fra København til Klitmøller, hvor livet leves langsomt, og naturen vokser vildt. Lægger du selv vejen forbi området denne sommer, kommer hun her med sine anbefalinger til de bedste spisesteder, du ikke må gå glip af.

Hvad gør stedet til noget særligt?
"Klitmøller er en unik perle, hvor naturen er tilstede over alt. Du kan gå til Thy Naturpark og opleve et landskab, du ikke finder andre steder. Klitter, skov og hede ligger side om side, og du kan også gå ned til havet, hvor det føles som om, at kystlinjen aldrig slutter, og desuden finder du ikke duften af hav andre steder end som her. I Klitmøller føles livet længere, der er mere tid til at fordybe sig, at være i naturen og at være sammen med dem, man elsker. Man glemmer helt hamsterhjulet. Det er også et af de eneste steder i Danmark, hvor du kan surfe året rundt, og det er også med til at påvirke tempoet og stemningen her. Der er en grund til, at man kalder det 'Cold Hawaii', for det er lidt som at bo på en lille ø. Alle kender hinanden, og man hilser på alle, man går forbi. Alle hjælper hinanden i lokalsamfundet, og hvis der er bølger, flokkes alle til havet for at surfe. Det er virkelig noget særligt.”

Hvad elsker du at spise i Klitmøller?
"Jeg spiser masser af frisk fisk. På Røgeriet nede på havnen kan du få de lækreste retter med friskfanget fisk og skaldyr fra lokalområdet. Derudover er der også Kesses Hus, som laver de mest fantastiske boghvedepandekager med friskpillede rejer. I Vorupør, eller VØ, som de lokale kalder det, kan du få de bedste pizzaer på VØ Pizza Baren. Faktisk inviterede vi hele vores familie på pizzabaren aftenen inden vores bryllup, så de kunne se, hvor det hele startede.”

ADRESSER:
Klitmøller Røgeri, Ørhagevej 152b, Klitmøller, 7700 Thisted
Læs mere her.

Kesses Hus, Bavnbak 4, Klitmøller, 7700 Thisted
Læs mere her.

VØ Pizza Bar, Hawblink 4D, 7700 Thisted
Læs mere her.