Smukke linjer hos 3.1 Phillip Lim. Bonus: Tøjet er 20 procent billigere end i Danmark.
© Blameitonfashion.com

Lala Land

Fyld garderoben med amerikanske mærker i byen, der er meget mere end Hollywood-stjerner og rød løber

Tag med Costumes blogger Marie Hindkær, der står bag Blameitonfashion.com, på shopping i Los Angeles, hvor hun bor.

Marie Hindkær fra Blameitonfashion.com. Decades Two 1
Hvis du stadig tænker på forrige sommers gladiator-sandaler fra Alexander Wang eller blondekjolen fra Isabel Marant, er der god mulighed for at finde det i Decades Two 1. Underetagen er fyldt med brugt designertøj, der sælges videre til en brøkdel af prisen, mens du på førstesalen kan finde tasker fra Hermès og smykker fra Chanel i en noget højere prisklasse.
Decades Two 1, 8214 Melrose Avenue, West Hollywood.

Creatures of Comfort
Er du (også) vild med Isabel Marant altid ubesværede parisian chik-look, seje solbriller fra Illesteva, new- yorker coolness fra Rachel Comey og lingeri, der skal vises frem fra Vpl, så skal du tage forbi Creatures of Comfort - hvor du også kan fylde kufferten op med danske Stine Goya og Wood Wood.
Creatures of Comfort, 7971 Melrose Avenue, West Hollywood.

3.1 Phillip Lim
Øverst på min liste over favorit-designere står 3.1 Phillip Lim, og flagship-butikken i Los Angeles gør ikke min forelskelse mindre. Butikken i sig selv er lidt af et mesterværk, men det er det, som hænger på bøjlerne, der får mit hjerte til at banke ekstra hurtigt. At tøjet er omkring 20 procent billigere, end det er i Dan- mark, er heller ikke nogen dårlig undskyld- ning for at lade kreditkortet gløde.
3.1 Phillip Lim, 631 North Robertson Boulevard, West Hollywood.

Confederacy
Tag en tur til de hippe områder Los Feliz og Silver Lake, og gå på opdagelse i butik- ker som Confederacy. Find sko fra Proenza Schouler og Alexander Wang og tøj fra 3.1 Phillip Lim. Det bedste? At du fra prøve- rummene, der er gamle telefonbokse, kan ringe til disken, og få hjælp af en ekspedient.
Confederacy, 4661 Hollywood Blvd, Silver Lake.

Opening Ceremony
Fordelt over to etager i Charlie Chaplins gamle dansestudie finder du Opening Ceremony, hvor selv en strikket taske for- met som en lama bliver hip. Her blan- der Mary Katrantzou, Carven, Rodarte, Cacharel og Christopher Kane sig med upcoming designere, og de skaber meterlange ønskelister.
451 North La Cienega Blvd, West Hollywood.

Tenoversix
Tag forbi Tenoversix - en lille perle mellem de store modehuse på Melrose Avenue. Butik- ken skiller sig ud fra mængden med udvalget af accessories, sko, tasker, tøj, bøger og andet fint tilbehør fra mindre designere som Renata Abbade, Anndra Neen, Vena Cava, Rachel Comey, Suno og butikkens eget mærke Tenoversix - alle sammen mærker, som du ikke finder mange andre steder i Los Angeles.
Tenoversix, 8425 Melrose Avenue, West Hollywood.

Desert Hills Premium Outlets
Halvanden times kørsel fra LA finder du Desert Hills Premium Outlets, der er turen værd, hvis Marni, Bottega Veneta, Prada eller Yves Saint Laurent er blandt favorit-designerne. Spar 50 procent eller mere på tidligere kollektioner.
Desert Hills Premium Outlets, 48400 Seminole Drive, Cabazon

H&M + Zara
Får du et akut behov for at highstreet-shoppe, finder du den bedste H&M øverst oppe i Beverly Center, hvor udvalget af Trend-linjen er størst. Den bedste Zara finder du i The Grove - et udendørs shoppingcenter på 3rd Street i West Hollywood.
H&M, Beverly Center, 8500 Beverly Blvd. Zara, The Grove, 189 The Grove Drive.

Stella McCartney
Hollywood-stjernerne står i kø for at blive klædt på af Stella McCartney - og det gør jeg også. Den britiske designer er en favorit, og selvom jeg kun har råd til at drømme, tager jeg ofte forbi den pæne butik for at blive inspireret.
Stella McCartney, 8823 Beverly Boulevard, West Hollywood.

Jet Rag
Besøg Los Angeles’ bedste og største vintagebutik. En guld- grube, der har været med til at klæde skuespillerne i Mad Men på, og som hver søndag skaber kaos med sit 1 dollar-sale.
Jet Rag, 825 North La Brea Avenue.