© visit thy

Sådan har du aldrig set Danmark: Surf, spis og få ro i Hanstholm

Surf, oplev naturen, og spis den friskeste fisk. Trænger du til ro og en ferie, som indeholder alt andet end plastik og forlystelsesparker, er Hanstholm i Thy den oplagte feriedestination. Her får du de bedste tips til byen på Danmarks vildeste egn.

Det nordatlantiske fyr i Hanstholm
Fyret fra 1843 er i dag et mødested for lokale, forskere og kunstnere, og fyret lægger hus til kunstudstillinger. Som noget helt unikt kan du også overnatte i fyret.
Se mere på Hanstholmfyr.dk.

Rederiet Det Gule Rev
Få en oplevelse ud over det sædvanlige, om du er erfaren eller nybegynder, og sejl ud på en lystfiskertur med de lokale fiskere. Du kan også overnatte for kun 250 kroner i by-kahytten tre minutter fra bådene.
Se mere på Gule-rev.dk.

Hanstholm Madbar
Et anderledes spaophold. Med udsigt til Thy Nationalpark kan du spise et lækkert måltid, tage i spa og overnatte på madbarens minihotel.
Se mere på Hanstholmmadbar.dk.

Hanstholm Fiskeauktion
Snyd ikke dig selv for et besøg på Danmarks største fiskeauktion, og få fingrene i de friskeste fisk - direkte fra bådene.
Se mere på Hanstholmfiskeauktion.dk.

Thy Nationalpark
Fordi naturen ikke bliver vildere i Danmark end i Thy Nationalpark. I Nationalparken kan du vandre, fiske, ride og meget mere.
Se mere på Nationalparkthy.dk eller få en guidet tur med Levested.dk.

Bunkermuseum Hanstholm
Gå på oplevelse i Nordeuropas største befæstningsanlæg, der under 2. verdenskrig var hjem for 90 tyske soldater og diverse kanoner. Det er også her, hvor en del af Olsenbanden i Jylland er optaget.
Se mere på Bunkermuseumhanstholm.dk.

Cold Hawaii
Det er ikke uden grund, at Hanstholm kaldes for Cold Hawaii. Det er nemlig intet mindre end et af Europas bedste surferspots. Faktisk er hele området ud for Hanstholm yderst surfervenligt.
Se mere på Visitthy.dk under Cold Hawaii.