Kjole fra Kokoon til 1.300 kr. hos Youheshe.com og cardigan fra Topshop til ca. 290 kr. ...
© costume.dk

Sådan pakker du din feriekuffert

Se, hvordan du får mest muligt ud af pladsen i din kuffert, uanset om ferien går til strand eller storby

Strandferie

Strandferie

Skal du til sydens sol i din ferie, så pak masser af lette kjoler og cardigans til at varme dine skuldre om aftenen.

Lette kjoler

Skal du på strandferie, så tag masser af løse kjoler i fine materialer med. De fylder ingenting i kufferten og er perfekte til at tage over din bikini, når du skal til iskiosken. Når du pakker kufferten, så husk at rulle kjolerne sammen, så de ikke kommer til at krølle.

Sandaler

Dine fødder vil elske dig for at tage mere end et par sandaler med på ferie. Fødderne bliver varme og svulmer op, så sandalerne kan komme til at gnave. Husk at pakke dem i skoposer, så de ikke bliver ridset.

Cardigans

Selvom det er så hot, at det ikke kan blive mere hot på din ferie, så bliver det køligt om aftenen. En cardigan er et sikkert hit, og hvis du vælger én i en blød bomuld, kan du lynhurtigt skylle den op, hvis den bliver beskidt. Så i stedet for at tage en cardigan med til alle ugens dage, kan du nøjes med en enkelt eller to. Husk også at tage et par strømpebukser med til at tage under kjolen om aftenen.

Storbyferie

Storbyferie

Skal du på storbyferie, så tag tøj med, som kan bygges op i et lag på lag-look.

Tanktops, T-shirts og bluser

Top fra Wood Wood til 300 kr. hos Youheshe.com.
Jo flere lag, du har på, jo bedre. Du kan aldrig regne med vejret i storbyer, så det drejer sig om at have noget tøj på, som du uden besvær kan tage af og på. Det er også en god ide at have et stort tørklæde med, som du kan bruge som sjal, hvis det bliver ekstra koldt. Og husk så både sko, du kan gå langt i, og sko som kan vække opsigt, hvis du skal drikke cocktails om aftenen.

Miks på kryds og tværs

Når du pakker, er det en god ide at tænke over, hvilke farver dit tøj har. De forskellige dele skal gerne kunne mikses på kryds og tværs alt efter, hvordan vejret bliver. Undgå for mange mønstre, og hold dig til neutrale farver som sort, grå og hvid - så kan du altid pifte op med farverige tørklæder og et par statement-øreringe.

Flest overdele

Et par lange bukser, en nederdel og et par shorts er nok underdele til en uge. Sørg for at have syv til ti tanktoppe og T-shirts med og ikke mindst en blazer. Den er som skabt til at gøre dit casual outfit om dagen klar til en bytur om aftenen. Suppler med en håndfuld armbånd.

Toilettasken

Toilettasken

Rejsesæt fra Tromborg til 420 kr.
Put dine skønhedsprodukter i en lille plastikpose, inden du lægger dem ned i din toilettaske. Hvis uheldet skulle ske, og dine produkters emballage går i stykker undervejs, så ender det ikke i hele tasken. Mange produkter fås i rejsestørrelse, så de ikke ender med at fylde det halve af din bagage. Hvis ikke din yndlingscreme er i en lille udgave, så kan du hos Matas og i H&M købe små flasker og krukker, som du kan fylde indholdet over i. Og allervigtigst - husk solcremen.