Oslo: Drinks og øko
Drik drinks i et drivhus, spis økomad i en stald, og bo på luksusmanér i redaktionschef på norsk Costume, Helene Polmars, Oslo.
Snuppe en drink
De høje vinreoler, træstole og skulpturelle lamper giver Territoriet en hyggelig, intim og uformel stemning. Er du til vin og vinyl, er det stedet at besøge. Er du i et mere eksotisk humør, skal du tage på Torggata Botaniske, et cocktailsted i en nærmest drivhuslignende bar. Her er planter overalt i rummet og gode drinks i glasset – prøv for eksempel en Fjelltinktur, et frisk miks af akvavit, chartreuse, ingefær, agurk og blomsterkarse.
Territoriet, Markveien 58, Territoriet.no, Torggata Botaniske, Torggata 17 B.
Spise øko
Igennem ti år har firmaet Kolonihagen lavet økomad til nordmændene, og de har to restauranter og en café i hovedstaden, hvor du kan få kaffe, frokost og aftensmad. Restaurant Frogner ligger i en gammel stald og er kendt for sin udeservering om sommeren og mad ved pejsen om vinteren. Du får mad efter sæsonen – selvfølgelig helt god og økologisk. En fiskehovedret koster 120 kroner.
Frognerveien 33, Kolonihagen.no.