Puerto Banus
© costume.dk

Shop luksus i Puerto Banús

Afslappende strandferie med eksklusiv shopping

Kombiner en afslappende strandferie med eksklusiv shopping i den skønne by Puerto Banús, Spaniens svar på Frankrigs St. Tropez

Eksklusiv shopping

Cool designersko:
Hos Betty Blue finder du masser af sko. Her er superhøje stiletter fra Le Silla, ballerinaer og espadrillos fra Marc Jacobs, sneakers fra Dirk Bikkembergs, ekstravagante sko fra Dolce & Gabbana og et stort udvalg af cool sko fra Stella McCartney. Betty Blue, Plaza Marina Banús

Franske supersko:
Hos Un Diamanche a Venice kan du finde dine nye yndlingssommerstiletter fra franske Kallisté. Her er feminine sko, som er farverige, udsmykkede og helt perfekte til brune sommerfødder. Du kan for eksempel få et par guldsandaler for ca. 1.345 kr. Butikken forhandler også Kallistés lidt billigere underlinje Key'te, som også laver superfine og ofte lidt enklere sko. Der er også få andre mærker, som ofte skifter fra sæson til sæson.
Un Diamanche a Venice, Plaza Antonio Banderas

Designerparadis:
Kan du ikke få nok af sæsonens største designere som Stella McCartney og Marc Jacobs, er butikken Fashion Port dit paradis. En hel væg fyldt med tasker, bøjle efter bøjle med fine skjorter og bluser og hippe bikinier. Få også Repetto, Cacharel og Juicy Couture.
Fashion Port, Avenida de la Ribera

Budgetshopping
Holder du af at gøre gode kup i highstreet-butikker, kan du også gøre dem i Puerto Banús. Her er Mango, to store Zara-butikker og to andre butikker fra Zara-bagmændene: Bershka og Stradivarius med lidt mere streetet og lidt billigere tøj end Zara. Desuden er udvalget i Zara og Mango større end herhjemme og op til 30 procent billigere.
Mango, over for Plaza Antonio Banderas.
Zara, C/Rotary Internacional og i shoppingcentret Marina Banús.
Bershka, i shoppingcentret Marina Banús.
Stradivarius, Conjunto Gran Marbella.

Masser af flagship-stores:
På havnepromenaden og i gaderne bag finder du masser af de store modehuses butikker. Chloé, Armani, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Jimmy Choo, Hermès, Louis Vuitton og spanske Custo. På Plaza Antonio Banderas finder du desuden Givenchy og på Plaza Marina Banús Maxmara.

Et omrejsende marked:
Er du vild med markeder, er der rig mulighed for markedsshopping i og omkring Puerto Banús. I løbet af ugen flytter et marked rundt i området, og om lørdagen er det i Puerto Banús. Markedet er lidt en turistfælde, men du kan gøre nogle gode scoops som billige espadriller til ca. 40 kr.

Her kan du bo
LUKSUS:
Marbella Club Hotel er flere gange udnævnt som en af Spaniens bedste hoteller i diverse rejseguider. Desuden finder du både spa og golfbane på stedet. Et dobbeltværelse fra 1.865 kr. pr. nat.
Marbella Club Hotel, Bulevar Principe Alfonso von Hohenlohe, Marbella, tlf. + 34 9528 2221 1,www.marbellaclub.com

BUDGET:
Hotel Pyr er et af de billigste og stadig gode hoteller i byen. Hotellet ligger centralt og ikke langt fra shoppegaderne. Der er også tennisbaner tilknyttet hotellet. En lejlighed til tre personer fra 600 kr. pr. nat.
Hotel Pyr, Avenida Rotary Internacional, Puerto Banús, tlf. + 34 9528 1735 3,www.hotelpyr.com

SÅDAN KOMMER DU TIL PUERTO BANÚS:
Sterling flyver direkte fra København til Malaga fra 1.800 kr. tur/retur. Bestil på www.sterling.dk. Air Berlin flyver via Tyskland til Malaga fra 1.650 kr. tur/retur. Bestil på www.airberlin.dk. Puerto Banús ligger 35 kilometer fra lufthavnen i Malaga. En taxa til Puerto Banús fås for cirka 450 kr.