© Oscar Meyer

Strandtid

Hvidt sand, siv, der danser i vinden, og Vesterhav så langt øjet rækker. Tager sommerferien dig på tur rundt i Danmark, guider vi her til nogle af vores favoritstrande.

Rømø: Lakolk Strand

Gå en tur i det hvide sand, dyp dig i det friske saltvand, og nyd udsigten over det blå Vesterhav på Lakolk Strand på Rømø, der er en af Europas bredeste sandstrande. Du kan også prøve kræfter med at surfe på Vesterhavets bølger.
Lakolk strand

Hornbæk: Hornbæk Strand

Midt på den brede sandstrand i Hornbæk finder du en hyggelig café, hvor du kan nyde alt lige fra is til kolde drinks – stedet tilbyder også udlejning af paddleboards, man nemt kan hive med i det skønne vand. Nyd solnedgangen på stranden med mad fra Street Food-markedet Det Fedtede Hjørne, der ligger et lille øjeblik fra stranden.
Hornbæk strand

Højby: Gudmindrup Strand

Leder du efter den perfekte danske badestrand, skal du tage til Gudmindrup Strand. Tilbring en varm sommerdag på den brede sandstrand, hvor sivene danser i vinden, med en god bog og en masse solcreme.
Strandvej 59

Skagen: Skagen Sønderstrand

Den danske sommer skal bruges på Skagen Sønderstrand, hvor Skagensmalerne fandt inspiration til deres malerier. Fald til ro i de idylliske omgivelser med udsigt til Kattegat på den ene side og gule Skagenshuse med stråtag på den anden.
Østerbyvej