© Oscar Meyer

Tips til din aktive sommerferie i Klitmøller

Natur-prosecco, vandreture i nationalparken, surfskole, tie-dye workshop og slow living. Det er, hvad du kan forvente af sommer i denne danske by.

Haandpluk kaffebar

Klitmøllers bedste kaffebar, hvis du spørger de lokale. Her kan du sidde på bænke i solen og drikke en kop kaffe, inden du rammer bølgerne. Du kan også kaste dig over den lækre frokostmenu med tapas og skylle den ned med natur-prosecco eller øl fra eget bryggeri.
Adresse: Vestermøllevej 18, Klitmøller, Haandpluk.dk.

© Oscar Meyer

Slow Works

Et mantra om slow living er udgangspunktet for det lille mærke Slow Works, der har egen butik i Klitmøller. Her finder du det fineste silkeundertøj håndfarvet med blomster, jakker farvet med naturlig indigo og tasker farvet med avocadoskaller, og det hele er lavet i baghaven af parret bag mærket. Hen over sommeren holder de workshops, hvor du selv kan lege med tie-dye, så hold øje med deres Instagram @slowworksdesign.
Adresse: Ørhagevej 84, Klitmøller, 7700 Thisted, Slowworks.dk.

Håndplukket til dig

Cold Hawaii Surf Camp

I Klitmøller kan du næsten ikke undgå at støde ind i det charmerende surferpar Mor og Vahine bag Cold Hawaii Surf Camp. De er begge tidligere danmarksmestre, og sammen driver de surfskolen, hvor du kan lære at begå dig i de populære bølger i Nordjylland. Derudover har de også en lille surfbutik og café med en terrasse, der er byens mest populære sted blandt surferne at drikke morgenkaffe og spise en croissant.
Adresse: Ørhagevej 151, 7700 Thisted, Coldhawaiisurfcamp.com.

Guesthouse

I hjertet af Klitmøller ligger det hyggelige hotel Guesthouse – det perfekte sted at slappe af efter en dag på vandet eller en gåtur i Thy Nationalpark. De laver morgenmad af lokale råvarer, som de gerne pakker i en picnickurv, så du kan nyde den i klitterne 200 meter derfra. Et dobbeltværelse koster fra 750 kroner for en nat.
Adresse: 84 Ørhagevej, 7700 Thisted, Guesthouse-klitmoller.dk.

© Oscar Meyer

Hanstholm Madbar

På toppen af Hanstholm ligger Hanstholm Madbar. Der er ikke noget menukort, maden er bestemt af årstiden og dagens fangst af friske fisk og skaldyr fra Thy, der skal skylles ned med Cold Hawaii øl.
Adresse: Helshagevej 98, 7730 Hanstholm, Hanstholmmadbar.dk.