Agent Provocateurs flagshipstore ligger i Soho i London – få også fingrene i det hos butikken i København i Pilestræde 6
© costume.dk

Verdens bedste lingeributikker

Se, hvor du kan opdatere din undertøjsgarderobe på din næste storbyferie – og på nettet

Agent Provocateur, London
Skuespillerinden Maggie Gyllenhaal er den seneste i rækken af stilikoner som Kate Moss og Dita Von Teese, der lægger ansigt og krop til engelske Agent Provocateurs sexede undertøj: transparente trusser, corsager og hofteholdere i satin. En anelse kinky, men lad dig ikke skræmme. Agent Provocateur laver også uskyldigt blondeundertøj med plisserede skød eller silkesløjfer. Et sæt undertøj fås fra ca. 1.200 kr. Har også en netbutik.
6 Broadwick Street,
www.agentprovocateur.com

Princesse tam tam, Paris
Hos det franske mærke Princesse tam tam finder du både frækt sort blonde­undertøj og sødt gult hverdagsundertøj med blomster­print. Og du får god kvalitet og pasform for dine penge - et sæt undertøj fås fra ca. 540 kr. Har også en netbutik.
52 Boulevard st. Michel
www.princessetam-tam.com

Catriona Mackechnie, New York
Da Victoria Beckham var model i en fotoserie i det amerikanske modemagasin W, var det i undertøj fra engelske VPL fra lingeributikken Catriona Mackechnie i New York. Her er alt fra diskret tone i tone-lingeri til dyriske print fra mærker som Paul & Joe, Dolce & Gabbana og Sonia Rykiel. Et sæt undertøj fås fra ca. 1.200 kr. Har også en netbutik.
400 West 14th Street,
www.catrionamackechnie.com

Eres, Paris
Udvalget hos det franske mærke Eres, som ejes af det ligeledes franske modehus Chanel, er ikke stort, men til gengæld godt. Her er tale om undertøj i superkvalitet med et enkelt og feminint udtryk. Et typisk sæt undertøj fra Eres er glat og kun pyntet med en smal blondekant på trusserne og på bh'en. Er du mere til blondeundertøj, kan du også finde det hos Eres, men stadig på den sofistikerede underspillede måde. En herlig fordel ­hos Eres er, at du kan få flere forskellige slags trusser til samme bh, så uanset om du er til g-strenge, tangatrusser eller hipsters, kan du få et sæt med hjem. Et sæt undertøj fås fra ca. 1.500 kr.
2 Rue Tronchet,
www.eres.fr

Blush Dessous, Berlin
Elsker du lårkorte silkeunderkjoler, undertøj og natkjoler i chiffon og små blonde­toppe, så er stilen i det tyske mærke Blush lige dig. Du finder det i butikken Blush Dessous, som er indrettet i retrostil med mannequinben, der fremviser strømpebånd, og mannequinkroppe prydet med delikate toppe. Hos Blush Dessous finder du også undertøj fra Huit, Fifi Chachnil og Princesse tam tam og glamourøse sove­masker af silke. Et sæt undertøj fås fra ca. 900 kr. Har også en netbutik.
Rosa Luxemburgstrasse 22,
www.blush-berlin.de

Læs resten af guiden til verdens bedste lingeributikker i Costume 69