Living

Hvis du elsker indretning, boligreportager hos kendte og inspirerende kvinder og at følge med i de nyeste tendenser i boligverdenen, så er du kommet til det helt rette sted. Det er nemlig lige præcis det, du finder her på Costume.dk. Vi giver dig masser af inspiration til din indretning, og du kan også læse alt om de nyeste designsamarbejder og kollektioner fra de store og velkendte brands såsom Ikea, Søstrene Grene og H&M Home. Så uanset om du interesserer dig for, hvordan man indretter sig på få kvadratmeter, eller bare elsker at finde inspiration til din indretning, så finder du det på Costume.dk.

Grønne planter i indretningen

Hvis der er noget, der er populært i indretningen, så er det planter - og gerne masser af dem. Men hvilken skal du vælge? Kaktus, Monstera Deliciosa, Pilea Peperomioides eller måske den populære bloggerplante figentræet – mulighederne er mange. Men frygt ikke! På Costume.dk guider vi dig nemlig til, hvilke planter der egner sig godt i indretningen.

Indretning til alle rum

Har du få kvadratmeter at gøre godt med, så gælder det om at tænke kreativt i din indretning. Det kan være alt fra at være opmærksom på, hvordan du udnytter opbevaringsmulighederne bedst muligt, til at sørge for, at du ikke har for mange ting liggende, som du ikke længere bruger. Det kan også være, at du mangler den helt perfekte lænestol til stuen, eller at din gamle Ikea-sofa trænger til en overhaling.

Detaljerne gør forskellen

Måske leder du efter den ene ting, der gør hele forskellen i din indretning. Det kan være den perfekte smykkeopbevaring, der både er smuk og praktisk, det kan være lidt pynt til de hvide vægge eller måske er det et natbord, der mangler, for at fuldende indretningen i soveværelset. På Costume.dk guider vi dig til de bedste boligkøb.