Indretning af kontor
© Pinterest.com

20 hjemmekontorer, der er værd at kopiere

Vores omgivelser har en enorm indflydelse på vores produktivitet og kreativitet. Få den bedste inspiration til indretningen af dit hjemmekontor her

Indretningen af hjemmekontoret behøver ikke at være ligeså tørt som selve arbejdet, men uanset om dit kontor er til arbejde eller leg, kan det være et svært rum at indrette.

Vi har samlet de 20 mest inspirerende hjemmekontorer fra Pinterest, der med garanti vil få sat skub i produktiviteten.

Helt enkle og stilfulde klassikere kan være det eneste, du har brug for. Hold udtrykket rent og brug et spejl til at forstørre rummet på to minutter.

Lad et unikt retromøbel være centrum for din indretning, og brug det til opmagasinering og oprydning.

Hold indretningen i varme jordtoner og lækre materialer som teaktræ, læder og uld. Kombinér nogle gammeldags elementer, som den klassiske ramme, med din moderne computer for et fedt, kontrastfuldt rum.

Lad et iøjenfaldende og fint tæppe bestemme farverne for hele kontoret. Det skaber et sammenhængende og roligt udtryk, selvom farverne er kraftfulde.

Hold kontoret i nedtonede farver, og tilsæt et iøjenfaldende møbel i en markant farve for at give rummet kant.

Hvis pladsen er trang, så udnyt din vægplads ved at inkorporere dit hjemmekontor i en vægreol.

Når du ikke sidder på kontorpladsen, kan stolen rykkes til side eller bruges på anden vis, så den ikke fylder ud i rummet.

Har du ikke et helt rum til rådighed, så udnyt et ellers ubenyttet hjørne, der sagtens kan indrettes som minimalistisk hjemmekontor.

En feminin pastelfarve kan transformere hele rummets atmosfære, så det både lægger op til produktivitet og faglighed, men også føles hjemligt.

Hold stilen minimalistisk med en enkelt farvepalette, og tilføj detaljer i pastelfarver og smukke, grønne planter.

Dekorationen på dit hjemmekontor behøver ikke at være kedelig. Tilføj dine favoritplakater og anden personlig kunst for en hyggelig stemning, og giv rummet et finurligt twist med ledninger i en kraftig nuance.

Vælg klassiske farver og møbler, og lad dine vægge være indretningens centrum ved hjælp af sjove, geometriske former.

Smukke planter giver både ekstra luft til hjemmet og til hjernen. Hold dine møbler i en smuk, jordnær farve og lad de grønne planter give farve til rummet.

Hvis du har et rum, der udelukkende fungerer som et kontor, bør du vende bordet, så du kan se ud i lokalet. Tilføj metalliske elementer og lækre materialer som læder og træ for en luksuriøs følelse.

Et net som opslagstavle er ideelt for dig, der har masser af idéer. Brug både tavlen til at strukturere dine tanker, som inspiration og som en cool tilføjelse til indretningen.

Lad et smukt retromøbel i teaktræ være kontorets toneangivende element. Du kan finde et unikt teakmøbel på diverse loppemarkeder, genbrugsbutikker og second hand.

Skuffer og hylder er ideelt i et hjemmekontor, der hurtigt kan blive rodet. Du kan købe smukke kasser til hylderne, der giver et rent og ensartet look, og samtidig holder bunkerne af papir skjult.

Hvis hjemmekontoret skal rumme mere end en person, så udnyt bordpladsen til at gøre plads til din kontormakker.

Hvorfor begrænse din opslagstavle? Beklæd væggen med kork, og dekorér løs. Det giver både varme og personlighed til rummet.

Hvis du er så heldig at have et smukt lysindfald i dit hjem, så udnyt det til dit hjemmekontor. Det smukke lys hjælper både på rummets atmosfære og arbejdslysten.

Smukke retrofund, klassiske lædermøbler og populærkulturel kunst. Mere behøver du ikke for et lækkert og stilrent hjemmekontor.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF