Indretningsapps
© Artfully Walls

3 cool apps, der hjælper med indretningen af dit hjem

Teknologi kan faktisk være svaret på dine indretningsproblemer. Find masser af boliginspiration, og få hjælp fra eksperter med disse apps

Din personlige stil afspejles ikke kun i den måde, hvorpå du klæder dig, men også i, hvordan dit hjem ser ud.

Dog kan det godt virke sværere at “klæde” dit hjem rigtigt på og finde de ting, der passer til netop din bolig og din stil. Derfor har du brug for de helt rigtige værktøjer, og her er hjælp at hente hos indretningsapps, som gør det meget nemmere for dig.

1. Artfully Walls Try on Wall

Hvis du er usikker på, om den fine plakat eller det smukke kunstværk, du er faldet pladask for, vil se godt ud på din væg, så er dette app'en for dig.

Appen fungerer som et smart værktøj, der meget let ved hjælp af den såkaldte augmented reality-teknologi lader dig se, hvordan plakaten eller billedet vil se ud sammen med andre.

Artfully Walls Try on Wall kan hentes gratis i App Store.

Indretningsapps | Artfully Walls Try on Wall
© Screenshot Artfully Walls Try on Wall

2. Photo Measures

Med denne app kan du nemt tage og gemme mål af alt i dit hjem. Du tager et billede og trykker der, hvor du gerne vil have taget mål, så gør appen regnearbejdet for dig, og tager desuden hensyn til vinkler og lignende.

Appen kan derfor både bruges, når du skal ud og købe nyt til boligen, og når du skal igang med en større renovering.

Photo Measures koster 55 kroner og hentes både i App Store og Google Play.

Indretningsapps | Photo Measures
© Screenshot Photo Measures

3. SnapShop Showroom

Med denne app kan du hente møbler ind i dine rum ved hjælp af augmented reality-teknologi, så du dermed kan visualisere helt præcist, hvordan sofaen fra Ikea passer i din stue, eller hvordan et miks af stole passer sammen med dit bord.

Du kan rykke rundt og placere møblementet, som du vil, og så har du mulighed for at dele dine sammensætninger med andre og høre deres mening. Du kan finde og bruge møbler fra forskellige brands i deres kataloger.

SnapShop Showroom kan gratis hentes i App Store.

Indretningsapps | SnapShop Showroom
© Screenshot SnapShop Showroom