smukt badeværelse i god stil med geberit aquaclean tuma toilet
© Geberit

3 ting du skal vide, før du indretter drømmebadeværelset

Det er nemt at indrette det badeværelse, du drømmer om, så det holder både i cool stil og smarte funktioner, der gør dit liv lidt lækrere i mange år fremover.

Det kræver lidt forberedelse – men så får du også drømmebadeværelset, der holder langt ind i fremtiden.

Badeværelset er ofte et dyrt og besværligt rum at renovere. Derfor gør du dig selv en stor tjeneste, hvis du fra starten tænker over disse tre ting, så du får valgt det rigtige design, farver og indretning fra starten.

Drømmebadeværelset kræver nemlig lidt mere end ’blot’ at vælge de rigtige fliser – i dag er der nemlig mange nye, smukke og smarte designløsninger til badeværelset, som kan gøre din hverdag lettere og mere luksuriøs.

1. Find din egen stil - der holder

Hvordan ser dit drømmebadeværelse ud? Måske har du allerede set nogle smukke badeværelser i magasiner, på Instagram eller hos venner og familie, som du kan lade dig inspirere af.

Det er vigtigt, at du gør forarbejdet ordentligt. Hvis du har en klar ide om, hvilken stil der skal være i rummet, og holder dig til den gennem hele processen, er der en god chance for, at det færdige resultat bliver super smukt og gennemført.

Lav et 'mood board', hvor du samler farver og inspirerende billeder, der viser, hvordan du drømmer om at stilen i rummet skal være. Det er med til at holde dig på rette spor, når du fx står i forretningen og skal tage stilling til, om det skal være det ene eller det andet møbel eller hvilke materialer, du køber med hjem.

Lige nu er alle nuancer af grøn meget moderne på badeværelset. I det hele taget ser vi en tendens til, at vi bringer naturen ind i rummet – både i farvevalg, men også materialer som møbler i træ med en smuk struktur i overfladen eller det rå beton-look på vægge og gulv.

skandinavisk badeværelse indret design toilet geberit aquaclean sela
© Geberit

2. Sæt strøm til toilettet

Det lyder måske mystisk, men hvis du vil fremtidssikre dit badeværelse, er det en god idé at trække strøm til området ved toilettet. De nyeste toiletter på markedet har nemlig mange smarte funktioner, der gør din hverdag lidt lækrere – og det kræver strøm.

Selv om du ikke påtænker at købe et af de smarte douchetoiletter lige nu, er det en god ide at forberede rummet til, at toilettet kan blive tilsluttet strøm. Det er nemlig især ændringer af de permanente installationer på badeværelset, der er dyre.

Schweiziske Geberit har designet det luksuriøse douchetoilet AquaClean Mera, der vasker dig nænsomt med lunt vand efter toiletbesøg. Det væghængte design får toilettet til at fremstå nærmest svævende over både gulvet og ud fra væggen på grund af den forkromede afdækning. Toilettet har orienteringslys, der viser vej i mørket om natten, og der er sædevarme og integreret lugtudsugning i kummen.

toilet i gennemført design til badeværelset aquaclean
© Geberit

Vil du prøve, hvordan douchetoilettet Geberit AquaClean Mera virker - i en afslappet atmosfære? Find en Geberit-partner her, der alle har douchetoiletter installeret, på deres kundetoiletter.

3. Smukke touch-free løsninger

Teknologien er for alvor flyttet ind på vores badeværelser - helt ned til skylleknappen til dit toilet, der i dag kan meget mere, end man skulle tro. Schweiziske Geberit har en serie af moderne betjeningsplader til dit toilet, der er skabt i hvert deres unikke design med forskellige, smarte funktioner.

Nu kan du fx placere din skylleknap til toilettet, hvor du vil. Geberit Omega70-remote er ikke større end en smartphone og aktiveres ved kun et let tryk. Derved får du maksimal fleksibilitet til at indrette, præcis som du vil, da skylleknappen kan placeres op til to meter fra cisternen på toilettet. Geberit Omega70-remote findes i flere farver, så du kan matche den efter stilen på dit badeværelse.

toilet med touchfree skyl betjeningsplade i flot design AquaClean Sela Geberit
© Geberit

Funktionalitet og design smelter sammen i Geberit Omega70-remote, der ikke er større end en smartphone og aktiveres ved et let tryk. Du kan også vælge den touchfree-løsning Sigma80, der samtidig sikrer ekstra god hygiejne på badeværelset. Læs om alle mulighederne for betjeningsplader her.

Få mere inspiration til lækkert design og indretning på badeværelset på Geberit.dk