Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

DIY: Træhylder, du selv kan lave © Pinterest / @Apartmenttherapy.com / @Burkatron

4 flotte træhylder, du selv kan lave

Hvis du mangler hylder til bøger, planter eller opbevaring, hvorfor så ikke lave dem selv? Her er fire fine hylder, du selv kan flikke sammen

Hylder er altid en god måde at udnytte væggene til opbevaring, og det er samtidigt et godt dekorativt element, så væggen ikke bare bliver én stor, bar flade.

Vi har fundet fire forskellige hylder i træ, som du selv kan lave, hvis du er lidt fiks på fingrene og har brug for lidt ekstra plads til bøger, planter og nips.

Hylde med læderstropper

Denne hylde er rigtigt fin og forholdsvis nem at lave selv. Den skal nok ikke bruges til en komplet encyklopædisamling, men den er perfekt til mindre ting som planter og pynteting.

Se guiden lige her.

Trekanter i træ

Fine trekantede hylder, som er gode til små planter og i sig selv er dekorative.

Se guiden lige her.

Rustikke væg til væg-hylder

Har du en helt bar væg, kan du lave lange hylder, så du får masser af opbevaringsplads og fjerner lidt af den bare overflade.

Se guiden lige her.

Fleksibelt hyldesystem

Med denne hulplade kan du selv rykke rundt på hylderne, så de passer til dine behov. Brug den for eksempel i køkkenet eller på hjemmekontoret til opbevaring.

Se guiden lige her.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev