5 smukke fjernsyn, der faktisk pynter i stuen

Drømmer du om et tv, som tilfører noget ekstra til din indretning? Vi har fundet fem forskellige, som du kan dekorere stuen med.

For den indretningsbevidste kan tv'et ofte være dét, som er sværest at gå på jagt efter. Et stort tv kan nemlig nemt bryde med stilen og de linjer, som er i resten af hjemmet. Heldigvis findes der pæne fjernsyn, som rent faktisk pynter og kan passe ind i netop dit hjem.

Vi har samlet fem cool fjernsyn fra Samsung, hvor du hverken behøver at gå på kompromis med design eller teknologi. Gå på opdagelse her og find det tv, som matcher din personlige stil allerbedst.

1. Designer-tv'et

Elsker du godt design, og er du på udkig efter et pænt tv, som tilfører din stue noget ekstra? Så er The Serif fra Samsung en oplagt mulighed. Serif har fået sit navn efter sit formsprog, da fjernsynets profil ligner et stort i med seriffer. Tv'ets gennemførte design gør, at du kan stille fjernsynet hvor som helst i hjemmet uden at skæmme indretningen, mens en særlig Ambient Mode-funktion gør det muligt at få vist billeder eller din favoritkunst på skærmen, når fjernsynet er på standby. Et perfekt match til det designbevidste hjem.

2. Det personlige tv

Drømmer du om et tv, som du kan udsmykke væggen med, og så det matcher netop din stil, giver The Frame fra Samsung dig muligheden. Du kan nemlig personliggøre både rammen og hvad, der vises på skærmen, når tv'et er slukket.

Der findes en Art Mode-funktion, hvor du kan indstille fjernsynet til at vise et stort udvalg af kendt kunst med et abonnement på Samsung ArtStore, eller du kan uploade dine egne værker eller billeder. Har du i forvejen masser af kunst, kan tv'et altså bidrage til kunstvæggen, når det er slukket. Med den udskiftelige ramme i enten aluminium eller imiteret træ kan du desuden ændre udtrykket på fjernsynet, så det passer perfekt til din personlige stil.

3. Det innovative tv

Har du mod på at bryde rammerne med et tv, som i høj grad skiller sig ud – og er du lidt hooked på innovationsmøbler? Samsung tv'et The Sero er en del forud for sin tid og kan både vise film, serier og indhold både vertikalt og horisontalt alt efter, hvad du foretrækker.

Det giver en helt ny form for funktionalitet, og The Sero er også et af Samsungs mest innovative fjernsyn til dato. Det opsigtsvækkende fjernsyn er netop udviklet med muligheden for en lodret skærm, så du nemmere kan se mobilindhold i høj kvalitet direkte på dit tv.

4. Det luksuriøse tv

Elsker du luksus, farver og kvalitet, kan du få et tv, som rummer det hele. Samsungs QLED Neos design har først og fremmest en ultratynd skærm og en farvestrålende billedkvalitet, som gør, at både design og kvalitet er i top. Den slanke profil gør fjernsynet nemt at placere i dit hjem, hvad enten det skal stå på et møbel, på et gulvstativ eller hænge på væggen.

Derudover har QLED-fjernsynet Neo QLED 8K en såkaldt infinity-skærm, som sikrer, at billedet fylder hele 99 % af skærmen – mens billedkvaliteten stadig er on point med næsten præcis farvegengivelse. Det lyder som et perfekt set-up til hyggelige filmaftener.

5. Det minimalistiske

Er du træt af altid at have en stor tv-skærm stående, selv når den ikke er tændt – og vil du gerne have helt rene linjer i hjemmet? Det er faktisk muligt, hvis du skifter det klassiske tv ud med en stilren projektor. The Premiere fra Samsung en en cool, hvid projektor, som ikke fylder meget i stuen, når den er slukket, men som overraskende nok kan projektere film og serier op på skærmen i op til 130 tommer i høj opløsning.

Du kan endda stille The Premiere hvor som helst uden ophæng. Det er derfor en perfekt løsning, hvis du gerne vil holde den minimalistiske stil uden at gå på kompromis med teknik og flotte filmoplevelser.

Du kan lade dig inspirere og se meget mere om de forskellige tv og priser på samsung.dk