5 ting i dit hjem, der er overraskende bakteriefyldte
© Viva! Moda

5 ting i dit hjem, der er fyldt med bakterier

Der er højst sandsynligt nogle af disse 5 ting i dit hjem, du ikke lige får vasket af så tit, som du faktisk burde

Det kan godt være, du selv mener, at dit hjem er rent og stort set bakteriefrit. Men det er altså ikke nok bare at vaske hænder efter toiletbesøg eller at støvsuge en gang om ugen.

Der findes nemlig en del bakteriefælder, som mange af os glemmer at tage højde for – og at gøre rent.

Se dem her, og find ud af, om du selv har rengjort disse fem ting i dit hjem for nylig.

Psst ... Sådan laver du den perfekte billedvæg af dine Instagram-billeder

Tandbørsteholderen

Du ved det måske godt. Men helt ærligt – hvor tit får du så lige gjort den ren for indtørret savl og tandpasta? Din tandbørsteholder bør rengøres med vand og sæbe minimum et par gange om ugen. Så undgår du mug og diverse svampebakterier.

Bademåtten

Den ligger på gulvet i det mest fugtige rum i dit hjem. Bademåtten er det rene slaraffenland for bakterier og mug. Sørg for at hænge bademåtten til tørre, hver gang du har stået på den efter et bad. Og sørg for at vaske den minimum en gang om ugen.

Håndtaget på køleskabet

Har du tænkt over, hvor ofte du tager fat i håndtaget på køleskabslågen? Har du så også tænkt over, hvor ofte du får rengjort det håndtag?

Mobiltelefonen

Du ved med sikkerhed, at du bør tørre din telefon af. Men husker du også at gøre det? Særligt slemt er det, hvis du er én af dem, der tager din telefon med ud på badeværelset, hvor der er bakterier på samtlige overflader.

Psst ... Derfor skal du også huske at rengøre høretelefonerne

Dørmåtten

Yes, dine sko er helt rene. Men det bliver de ikke ved med at være, hvis ikke du sørger for at rengøre din dørmåtte. Medmindre du altid efterlader sine sko udenfor døren, slæber du en masse snavs og bakterier med ind i hjemmet.

MERE FRA COSTUME