7 DIY's, som vil give dit hjem et cool twist

Overvejer du, hvad dit næste gør-det-selv projekt skal være? Læs med her og få inspiration til syv gode DIY-løsninger, som vil skabe blikfang i dit hjem

Rustik sengegavl © Anitta Behrendt
1 / 7

Rustik sengegavl

Hvis du vil skabe en hyggelig og rustik stemning i soveværelset, så kan du med fordel give dig i kast med at lave din egen sengegavl. Find nogle gamle brædder, mal dem i flotte nuancer og sæt dem sammen. Det giver et anderledes og kreativt spil til soveværelset.

Du kan se flere billeder fra boligreportagen, skrevet af Pia Olsen/Living Stories, her.

Skab lys med et fabriksvindue © Pernille Kaalund
2 / 7

Skab lys med et fabriksvindue

Hvis du tør give dig i kast med et lidt større projekt, kan du vælge at skabe mere lys i dit rum ved hjælp af et stort fabriksvindue. Fabriksvinduet giver en masse dagslys og kan placeres lige der, hvor du ønsker mere lys.

Ønsker du mere inspiration, kan du finde boligreportagen her, som er skrevet af Pia Olsen/Living Stories.

Reolvæg med masser af plads © Frederikke Lea
3 / 7

Reolvæg med masser af plads

Har du en væg i stuen, som ikke bliver udnyttet godt nok? Byg din helt egen reolvæg, mal den i en pastelgrøn eller petroleumsblå, og giv dit hjem lidt farve og personlighed. Du kan også vælge at holde reolen i hvid, hvis du vil skabe et mere roligt look.

Har du ikke en ledig væg, kan du bygge en mindre reol – eventuelt i et hjørne. På den måde får du en skræddersyet løsning, som er med til at give din bolig personlighed.

Du kan finde flere cool løsninger i boligreportagen, skrevet af Pia Olsen/Living Stories, her.

Dekorativ skoopbevaring © Karin Gråbæk - idé og styling af Louise Kamman Riising/ Heyhome.dk
4 / 7

Dekorativ skoopbevaring

Denne skohylde er lavet af noget så simpelt som paprør. Skohylden skaber en abstrakt og sjov tilgang til måden at opbevare sko på. Skohylder behøver nemlig ikke at være kedelige. Du kan selv vælge en form – en cirkel, trekant eller måske et hjerte? Og den kan også bruges til andet end sko. Halstørklæder, vanter, nøgler ... Kun din fantasi sætter grænser.

Se mere af boligen i reportagen her, som er skrevet af Karin Gråbæk.

Enkel knagerække © Flemming Leitorp - styling af Sidsel Zachariassen
5 / 7

Enkel knagerække

Hvis du har et stykke træplade, kan du nemt og hurtigt lave en god løsning til ophæng af jakker og tørklæder i entreen – eller til taskerne og kjolerne i soveværelset. Du kan eventuelt male træet i den samme farve som væggen og tilføje messingknager.

Se resten af den store lejlighed i boligreportagen her, som er skrevet af Mathilde Rude.

Fin og elegant hylde © Martin Sølyst / Erikbjorn.dk
6 / 7

Fin og elegant hylde

Med to fine lædersnore og et bræt, kan du lave en hylde, som du kan sætte alle dine yndlingsting på. Hylden kan bruges på badeværelset til fine planter eller i soveværelset som natbord.

Læs mere i boligreportagen her, som er skrevet af Eva-Marie Wilken og Mette Skøtt.

Indram dit tv © Boligmagasinet.dk
7 / 7

Indram dit tv

Gem dit tv væk, og gør det til et humoristisk og kreativt indslag i din bolig. Find en fin ramme i enten guld, sølv eller en helt tredje farve og skab en anderledes stemning i stuen.

Du kan se flere billeder fra boligen i boligreportagen her, som er skrevet af Anja Hellberg og Sidsel Zachariassen.

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev