Ikea til dit bryllup
© Pinterest

7 fantastiske Ikea-hacks til dit bryllup

Med disse budgetvenlige tricks kan du let gøre dit bryllup unikt, og spare penge til vigtigere ting – som eksempelvis kjolen

Du behøver ikke være at være ferm på fingrene for at kaste dig over disse kreative løsninger.

Ikeas sortiment er fyldt med brugbare og budgetvenlige items, som du kan skræddersy til din store dag. Her har vi samlet Pinterests bedste bud på dekorative Ikea-hacks til brylluppet.

Rammer

De dekorative rammer kan bruges til alt fra bordnumre til skilte. Du kan både bruge rammen på klassisk vis og putte et billede i, eller du kan skrive direkte på glasset.

Tolsby ramme 9 kr.

Glasflasker

Korken-flasken er en af Ikeas storsællerter, og med det klassiske og diskrete udseende kan det let tilpasses din fests tema. Brug dem til at stille vand på bordene, eller udstyr dem med fine blomster, stearinlys eller en tynd lyskæde.

Korken glasflaske 8 kr.

Velkomsttavle

En tavle med kridt behøver ikke være forbeholdt leg for de mindste. Giv træet på stativet lidt patina med maling eller olie, og dekorér tavlen med en velkomst til dine gæster.

Måla tavle 149 kr.

Papirlamper

Skab hygge i mørket med et hav af papirlamper, der giver et varmt og festligt skær til de dansende gæster. Brug enkelte lamper, eller lav en overflod af lys, der giver et helt særligt udtryk.

Regolit lampeskærm 19 kr.

Lanterner

Brug lanternerne til at oplyse vejen til festen, eller skab smukke dekorationer med massevis af blomster til bordene. Lanternerne fås i sort og hvid, men kan let males i præcis den farve, der passer til din fest.

Borby lanterne 49 kr.

Små glasflasker

Skal altergangen pyntes lidt ekstra op, er små glasflasker fra Ikea ideelle til opgaven. Bind et smukt bånd om flaskehalsen, og lad den hænge på kanten af stolen. Dekorér flasken med små stilke, der går igen i resten af dine dekorationer.

Stockholm glasflaske 69 kr.