Ikea til dit bryllup
© Pinterest

7 fantastiske Ikea-hacks til dit bryllup

Med disse budgetvenlige tricks kan du let gøre dit bryllup unikt, og spare penge til vigtigere ting – som eksempelvis kjolen

20. januar 2018 af Josefine Klint

Du behøver ikke være den mest kreative type for at gøre brug af disse kreative løsninger. Fra vaser, tavler og smukke dekorationer – Ikea bugner over med brugbare items, der kan tilpasses din store dag, samtidig med, at du holder dig langt under budgettet.

Herunder er vores bedste bud på Ikea-hacks til dit bryllup. 

Rammer

Uanset om du vil bruge billedrammen til bordnumre eller skilte, kan den let tilpasses dit behov. Dekorér rammen med et billede, eller skriv direkte på glasset. Hvis den hvide overflade ikke passer dine øvrige dekorationer, kan den let males over i en ny farve, der passer perfekt til dit tema. 

Tolsby ramme 9 kr. 

Glasflasker

De fleste kender Ikeas glasflasker Korken på udseendet, og med god grund, for med deres budgetvenlige pris har de dekoreret bordene til talrige fester. Brug dem til at stille vand på alle bordene, eller lad dem være en del af dekorationen med massevis af blomster i. Når de mørke timer trænger sig på, kan de også pyntes med enten stearinlys eller en tynd lyskæde.

Korken glasflaske 8 kr. 

Velkomsttavle

En tavle med kridt behøver ikke være forbeholdt leg for de mindste. Giv træet på stativet lidt patina med maling eller olie, og dekorér tavlen med en velkomst til dine gæster. 

Måla tavle 149 kr. 

Papirlamper

Skab hygge i mørket med et hav af papirlamper, der giver et varmt og festligt skær til de dansende gæster. Brug enkelte lamper, eller lav en overflod af lys, der giver et helt særligt udtryk. 

Regolit lampeskærm 19 kr. 

Lanterner

Brug lanternerne til at oplyse vejen til festen, eller skab smukke dekorationer med massevis af blomster til bordene. Lanternerne fås i sort og hvid, men kan let males i præcis den farve, der passer til din fest. 

Borby lanterne 49 kr. 

Glaskuppel

Lav en enkel og stilfuld borddekoration med glaskupler, der kan udsmykkes med præcis det, du ønsker. Miks mellem at bruge en enkelt blomst per kuppel, en lille potteplante og små figurer. Det skaber et unikt og personligt udtryk. 

Begåvning glaskuppel 59 kr. 

Små glasflasker

Skal altergangen pyntes lidt ekstra op, er små glasflasker fra Ikea ideelle til opgaven. Bind et smukt bånd om flaskehalsen, og lad den hænge på kanten af stolen. Dekorér flasken med små stilke, der går igen i resten af dine dekorationer. 

Stockholm glasflaske 69 kr. 

Måske er du interesseret i ...

Seneste