© Greenify

7 grønne stueplanter, som er populære lige nu

Er det tid til at tilføje en ny, fin plante til dit hjem? Her er de mest populære lige nu fra 65 kroner.

En smuk blomsterbuket og et par grønne planter kan sætte prikken over i'et i enhver boligindretning, og derudover kan det være et hyggeligt lille projekt at følge med i planternes vækst.

Overvejer du at lade en grøn plante flytte ind i dit hjem, men er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Vi har talt med Michala Kjær-Holm, partner & CEO i Greenify, som herunder kommer med deres bud på de mest populære planter lige nu. Listen byder på alt fra små grønne stueplanter til større træer – og er du stadig i tvivl om dit næste plantekøb, kan du også lade dit dit stjernetegn afgøre det.

Asplenium nidus: Populær bregne til stuen

Asplenium nidus er en populær plante, da det er en perfekt lille stueplante, der tilføjer lidt liv og grønt til dit hjem. Asplenium nidus er en god plante til dig, der måske ikke har en masse plads eller er vild med et enkelt udtryk i dit hjem.

GREENIFY
Asplenium nidus
fra 165 kr.

Schefflera amate: Junglestemning til få penge

Schefflera amate er perfekt til dig, der ønsker en yderst nem plante, og så er den meget populær på grund af dens smukke paraplyformede blade, der givet den et ekstra karakterfuldt udtryk. Sæt din schefflera amate et sted, hvor den kan få en masse sollys, der trives planten nemlig bedst.

GREENIFY
Schefflera amate
fra 495 kr.

Opstammet ficus altissima: Populært (og lille) træ

Denne plante stammer fra det sydøstlige Asien, hvor den i sine naturlige omgivelser kan vokse helt op til 30 meters højde. Det er en smuk plante, som er populær på grund af dens farvestrålende limegrønne blade. Altissima er en forholdsvis ny plante herhjemme i Danmark, men er hurtigt blevet meget populær.

GREENIFY
Ficus altissima
fra 1.795 kr.

Anthurium jungle king: Populær stueplante, som passer ind i de fleste hjem

Anthurium jungle king er en populær plante med tykke, blanke blade, der uden tvivl vil tilføre en masse karakter til ethvert rum. Det er også en meget taknemmelig plante, som ikke kræver særligt meget pleje og tilpasser sig de fleste placeringer. Denne plante er populær hos de rejselystne typer, da planten ikke skal vandes særligt ofte.

GREENIFY
Anthurium jungle king
fra 475 kr.

Kæmpe-monstera: Den populære Instagram-plante

Den populære monstera – og særligt kæmpe-versionen af den – er den ultimative statement-plante, da den har masser af karakter og wow-effekt. Planten kræver meget plads, så den passer bedst ind i et hjem eller rum, som er stort. Ikke nok med at planten er super smuk, så er den også utroligt nem at holde.

GREENIFY
Kæmpe-monstera
fra 3.600 kr.

Epipremnum aureum: Populær guldranke

Måske har du dårlige erfaringer med at holde planter – ja, selv kaktusser – i live og har derfor givet op på at have grønne planter i dit hjem? Så kan du måske overveje at investere i en guldranke, der er populær, fordi den godt kan glemmes en smule – og så trives den de fleste steder.

GREENIFY
Guldranke
fra 65 kr.

Hypoestes: Populær plante med masser af farve

Mange elsker at bruge masser af farver i deres bolig – og af samme grund er hypoetes blevet en meget populær plante inden for den seneste tid. Ønsker du også at tilføje lidt ekstra karakter til dit hjem, er hypoestes en oplagt plante at investere i, da det er en lille stueplante med et fint og farverigt udtryk.

GREENIFY
Hypoestes
fra 100 kr.