© Ellos Home

Bliv lykkeligere i dit hjem i 2018

Dit hjem er din base, hvor du lader op og samler energi til at møde verden. Få et overblik over, hvordan du gør dit hjem hyggeligt med få hjælpemidler

Dit hjem viser, hvem du er. Men det er ikke altid, at ens hjem matcher den person, som man jo er inderst inde, og så kan det være nødvendigt at give stuen eller soveværelset en lille makeover. For ligesom man selv får klippet håret eller køber nyt tøj, er det også vigtigt at holde sit hjem ved lige, så det altid virker rart og indbydende.

Men da de færreste har råd – eller tid – til at købe nye møbler eller male væggene flere gange om året, får du her nogle små tips til, hvordan du kan gøre dit hjem endnu bedre i 2018.

Planter er en af de nemmeste løsninger, som hurtigt bringer nyt liv ind i dit hjem. Men hvis du er en af dem, der har svært ved at holde liv i de grønne blade, så tag et kig her, og se hvilke planter, der har brug for mindst omsorg.

Nye planter til stuen behøver heller ikke at koste særlig meget, og du kan faktisk lave dine egne planter helt gratis – også selvom du ikke har grønne fingre. Kernen i en avocado eller toppen af en ananas kan blandt andet udvikle planter, hvis de bliver behandlet rigtigt. Så hvis du både mangler penge og planter, så husk dette tip næste gang du spiser en avocadomad.

Puder er den ultimative hyggespreder til dit hjem. De runde former bløder kantede borde og fladskærme op og kan give liv til din gamle sofa. Heldigvis behøver nye pudebetræk ikke at koste alverden, men kan gøre en verden til forskel, hvis du vælger at udskifte de gamle betræk. Her kan man altid regne med H&M, både når det gælder en opdatering af garderoben såvel som af hjemmet, som ikke sprænger budgettet.

Plakater har prydet de flestes vægge lige siden teenageværelset, men dengang blev de blot holdt oppe af et stykke tape i hvert hjørne. Selvom du måske stadig sværger til din Dylan McKay-plakat, bør du nu gøre dig selv en tjeneste og få den indrammet hos en professionel glarmester. Det er nok ikke den billigste løsning, men det er uovertruffent den bedste. Dine vægge vil stråle af kvalitet, når du hænger de indrammede billeder op, som får selv de billigste eller hjemmelavede værker til at ligne dyr kunst. Og hvis du desuden også mangler noget at indramme, skal du helt klart tjekke de her damer ud.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF