© Sofie Amalie Rolandsen

4 Instagram-profiler, vi altid besøger, når vi mangler boliginspiration

Nogle gange trænger man til ny inspiration til, hvordan man skal indrette sit hjem – og her er Instagram guld værd. Vi har fundet 4 interiørprofiler, som er en evig inspirationskilde til indretningen.

@mathildeaugustadam

På sin Instagram-profil inviterer PR-manager Mathilde Augusta Dam indenfor i sin lejlighed i København, som hun har indrettet med antikke møbler og vægge i cremede farver krydret med lækkert dansk design og farverige berber-tæpper. Profilen handler ikke udelukkende om indretning, og Mathilde Augusta deler jævnligt ud af blandt andet bageopskrifter og sit klædeskab – men det sætter blot prikken over i'et i det lækre, fransk-inspirerede univers.

Håndplukket til dig

@thusthefuss

At klikke ind på Sofie Amalie Rolandsens Instagram-profil er som at træde ind i et cirkustelt – på den gode måde. Hendes indretningsstil emmer af glæde og består af både farverige møbler og mønstrede accessories, men iblandet et præg af minimalistisk skandinavisk design.

Håndplukket til dig

@lifetime_interior_design

Her finder du inspiration til den mere minimalistiske indretningsstil tilsat lækre designelementer. Bag profilen står den tyske indretningsentusiast Sandra Ohlendorf, og hun deler her billeder fra andres hjem, hvor dekorationen ofte er enkel og tonerne er afdæmpede og med få, lækre og nøje udvalgte møbler af høj kvalitet. Hvis du elsker luksuriøst og stilrent, men stadig moderne design og arkitektur, er dette profilen for dig.

@emmakrab

Elsker du farver og DIY-projekter? Så skal du lægge din vej forbi Emma Krab-Johansens profil. Den 25-årige studerende har istandsat sin lejlighed i København ved hjælpe af stærke vægfarver og fine møbelfund, og så er et af hendes bedste indretningstips, at det er vigtigt at tage udgangspunkt i genbrug eller ting, man allerede ejer – et godt råd at følge, hvis budgettet til fornyelsen af din bolig ikke skal sprænges.