© Astrid Wilson

Astrid dekorerer sine vægge med de smukkeste og farverige tapeter

Astrid Wilson inviterer indenfor i sit dekorative hjem, der blandt andet byder på blomstrede tapeter og farverige plakater.

Hvad har du senest brugt max 1.000 kroner på?
“Stof fra Liberty til at betrække nogle stole, som jeg har købt på et loppemarked. Jeg kan godt lide at købe stof, som jeg kan ombetrække mine puder eller møbler med. Det er en nem måde at opdatere sin indretning på.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem?
“Jeg synes ikke, at det passer ind i én bestemt stil. Jeg følger ikke trends, da jeg hellere går efter det, der gør mig glad, eller som har en betydning for mig. Jeg foretrækker, at mit hjem er lidt for over the top end for stilrent.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
“Mit bedste tip er, at man ikke skal tænke for meget på helheden og heller ikke følge trends for meget. Jeg plejer at indrette med få, særegne ting, som jeg godt kan lide, og på den måde bliver slutresultatet naturligt og personligt. Jeg kan bedst lide, når et hjem føles personligt og varmt og afspejler dem, der bor der.”

Hvad er det bedste i dit hjem?
“Jeg er vild med tapet og vil tapetsere alt. Så tapeterne er nok det bedste i mit hjem lige nu. De gør mig i godt humør.”