© Lisbeth Beck Mortensen

"Eksperimentér med farver på vægge, møbler og tekstiler."

Med sin mand og to børn, udfolder Lisbeth sig kreativt med DIY-projekter i sit farverige hjem, i familiens 170 kvm hus lige syd for Århus.

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
"Vi har lige lavet et fire meter langt tv-møbel, som vi har malet i en lækker karamelagtig farve. Moduler og låger er fra Ikea. Vi har bygget en 5 cm. sokkel og lavet en topplade – begge i mdf, så vi fik et helt clean look. TV-møblet rummer al teknikken, playstation og diverse ting og sager. Og så er det perfekt til alle mine farverige bøger, som jeg elsker at bladre i for inspiration til indretningen. Og så fylder tv’et på en eller anden måde ikke så meget rent visuelt."

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Gå på genbrugsjagt og byg selv. Jeg sætter helt klart lidt ekstra pris på mine hjemmebyggede møbler, måske også fordi jeg har lavet dem sammen med min far. Eksperimentér med farver på vægge, møbler og tekstiler."

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Næsten alle vores ting er købt brugt og en del ting har vi også fået foræret af familie. Jeg er særligt glad for mine tre genbrugsfund i et hjørne af soveværelset. En vitrine, et lille væghængt skuffemøbel og skamlen med fransk flet. De er ikke købt til at skulle passe sammen, men med lidt maling udgør de alligevel en fin lille trio. Jeg fandt også det mest fantastiske lidt 90’er-agtige patchwork sengetæppe på et loppemarked for mange år siden, og det har været en favorit lige siden."