Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Processed with VSCO with f2 preset © Lærke Victoria Plougmann

Kom indenfor i Lærkes farverige hjem på 67 kvadratmeter

Lad dig inspirere af 24-årige Lærkes lejlighed, hvor der ikke er grænser for, hvor farverig indretningen må være.

Hvad er dit favoritrum?
"Det må være min stue. Her er der plads til hygge, rod og leg. Jeg elsker farverne og det, de giver mig. Mange af mine yndlingsting bor herinde, blandt andet mine fliseborde, som jeg har bygget med min far. Stuen er et virvar af mønstre og former – det er den vildeste farveeksplosion, og jeg bliver altid glad af at kigge mig omkring herinde. Min veninde har engang sammenlignet stuen med Villa Villekulla fra Pippi Langstrømpe, et sted, hvor normer er til for at brydes. Det er det største kompliment, nogen kunne give mig.”

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
"Jeg har en stor skabertrang og elsker at udtrykke mig kunstnerisk og visuelt. Jeg har derfor flere ting i mit hjem, som jeg selv har skabt eller bygget – blandt andet de store papmachefrugter og gulduroen i mit sofahjørne.”

Hvad har du senest brugt max. 1.000 kroner på til dit hjem?
"Tre smukke plakater fra Finderskeepers. En af Poppy Kalas og to af Simone Noa Hedal for If Walls Could Talk.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem/stil?
"Min indretningsstil er en blanding af klassisk møbeldesign, kitsch, farver, mønstre og former, og jeg tror efterhånden ikke rigtig, at der er noget, som er for skørt eller for meget til mig. Jeg elsker de mærkelige og nogle gange næsten grimme ting, der giver personlighed og gør mit hjem til lige præcis mit hjem. Min stil er farverig, legende og måske lidt vild. Jeg har flyttet meget, så min lejlighed er blevet et udtryk for, at jeg endelig har kunnet slå rødder og skabe et hjem på mine egne præmisser, hvor alt skaber glæde og stimulerer mig.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Spring ud i de vilde ideer – også selvom de lyder tossede. Vær bedøvende ligeglad med, hvad andre tænker om dig eller din indretning i processen. Et hjem er personligt, og det vigtigste er, at det skaber glæde og tryghed for dig.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Den er svær. Jeg er forbundet til alt i mit hjem, og det hele betyder noget særligt for mig. Hvis jeg skal fremhæve noget, er mit Secret Garden-gulvtæppe designet af Poppy Kalas for Layered et kært eje for mig. Gulvtæppet var nummer et på min ønskeliste, og jeg glædes over det hver eneste dag. Det har fået lov til at danne rammen for resten af min stue.”