© Lærke Victoria Plougmann

Kom indenfor i Lærkes farverige hjem på 67 kvadratmeter

Lad dig inspirere af 24-årige Lærkes lejlighed, hvor der ikke er grænser for, hvor farverig indretningen må være.

Håndplukket til dig

Hvad har du senest brugt max. 1.000 kroner på til dit hjem?
"Tre smukke plakater fra Finderskeepers. En af Poppy Kalas og to af Simone Noa Hedal for If Walls Could Talk.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem/stil?
"Min indretningsstil er en blanding af klassisk møbeldesign, kitsch, farver, mønstre og former, og jeg tror efterhånden ikke rigtig, at der er noget, som er for skørt eller for meget til mig. Jeg elsker de mærkelige og nogle gange næsten grimme ting, der giver personlighed og gør mit hjem til lige præcis mit hjem. Min stil er farverig, legende og måske lidt vild. Jeg har flyttet meget, så min lejlighed er blevet et udtryk for, at jeg endelig har kunnet slå rødder og skabe et hjem på mine egne præmisser, hvor alt skaber glæde og stimulerer mig.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Spring ud i de vilde idéer – også selvom de lyder tossede. Vær bedøvende ligeglad med, hvad andre tænker om dig eller din indretning i processen. Et hjem er personligt, og det vigtigste er, at det skaber glæde og tryghed for dig.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Den er svær. Jeg er forbundet til alt i mit hjem, og det hele betyder noget særligt for mig. Hvis jeg skal fremhæve noget, er mit Secret Garden-gulvtæppe designet af Poppy Kalas for Layered et kært eje for mig. Gulvtæppet var nummer et på min ønskeliste, og jeg glædes over det hver eneste dag. Det har fået lov til at danne rammen for resten af min stue.”

Håndplukket til dig