Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

198943678_177349540999129_2734280446825183874_n © Maria Regina

Kom indenfor i Marias farverige og unikke hjem

Der er masser af inspiration at hente i Marias unikke hjem, hvor alt fra lamper til vægge og dørkarme er malet i smukke pastelfarver.

Hvad er dit favoritrum? Og hvorfor?
"Jeg elsker vores køkken-alrum, der smelter sammen med vores stue. Det er samlingspunkt for familien, og her bruger vi meget tid sammen. I en travl hverdag er det genialt, at man ikke går glip af familiehyggen, selvom man er i gang med madlavningen. Desuden har vi mange fantastiske farver i rummene, som har en afslappende effekt.”

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
"Vi har masser af genbrug, som er særlig udvalgt, så det passer til det andet interiør og sammen med pastelfarverne. På den måde får det hele en samhørighed. Vi er vilde med pastelfarver herhjemme, og vi elsker at male nye farver ofte. Der må helst gerne være flere farver i samme rum, da det skaber nyt liv og forandring i hjemmet.”

Hvad har du senest brugt max. 1.000 kroner på til dit hjem?
"Faktisk har jeg shoppet meget lidt i den seneste tid, men jeg har lige købt vægtæppet Evighedblomster, som jeg selv har valgt farverne på. Vægtæppet er helt unikt, da der kun findes ét af det, og så blender det så fint ind i billedvæggen.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem/stil?
"Da huset ikke er så stort, er det vigtigt, at det er indrettet funktionelt, og at der er en rød tråd i stil og farver. For mig er det vigtigt, at hvert rum er unikt og har personlighed. Jeg kan godt lide, at hvert rum er forskelligt, og jeg har ikke en bestemt stil, da jeg elsker at blande nye ting med gamle. Vores hjem har varme og hygge og føles som et rigtigt hjem.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Det bedste indretningstip er nok, at man gerne må være modig i sin indretning. Er man i tvivl om eksempelvis en farve, så skal man bare prøve det af, for det kan altid laves om. Find desuden noget unikt interiør, som ikke er masseproduceret, bland nyt og gammelt sammen, og hav kun ting fremme, som du bliver glad af, eller som har affektionsværdi.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Jeg har rigtig mange gode fund i vores hjem, men lige nu er det nok mine PH-lamper, som jeg har fået lavet i pastelfarver efter eget ønske.”