© Maria Regina

Kom indenfor i Marias farverige og unikke hjem

Der er masser af inspiration at hente i Marias unikke hjem, hvor alt fra lamper til vægge og dørkarme er malet i smukke pastelfarver.

Hvad har du senest brugt max. 1.000 kroner på til dit hjem?
"Faktisk har jeg shoppet meget lidt i den seneste tid, men jeg har lige købt vægtæppet Evighedblomster, som jeg selv har valgt farverne på. Vægtæppet er helt unikt, da der kun findes ét af det, og så blender det så fint ind i billedvæggen.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem/stil?
"Da huset ikke er så stort, er det vigtigt, at det er indrettet funktionelt, og at der er en rød tråd i stil og farver. For mig er det vigtigt, at hvert rum er unikt og har personlighed. Jeg kan godt lide, at hvert rum er forskelligt, og jeg har ikke en bestemt stil, da jeg elsker at blande nye ting med gamle. Vores hjem har varme og hygge og føles som et rigtigt hjem.”

Håndplukket til dig

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Det bedste indretningstip er nok, at man gerne må være modig i sin indretning. Er man i tvivl om eksempelvis en farve, så skal man bare prøve det af, for det kan altid laves om. Find desuden noget unikt interiør, som ikke er masseproduceret, bland nyt og gammelt sammen, og hav kun ting fremme, som du bliver glad af, eller som har affektionsværdi.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Jeg har rigtig mange gode fund i vores hjem, men lige nu er det nok mine PH-lamper, som jeg har fået lavet i pastelfarver efter eget ønske.”

Håndplukket til dig