Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

image0-13 © Trine Brunsvig

Kom indenfor i Trines hyggelige lejlighed i København

Lyserøde gulve, blå vægge og møbler i alle regnbuens farver. Se her, hvordan Trine Brunsvig indretter sin lejlighed i København.

Hvad er dit favoritrum?
"Mit yndlingsrum skrifter meget. Hvis jeg over en længere periode har følt, at et bestemt rum ikke fungerede og derfor laver det om, så vil det ”nyeste" rum ofte være mit yndlingsrum. Sådan har jeg det lige nu med vores hjemmekontor/gæsteværelse, som er det sværeste rum for mig at indrette. Jeg føler dog, det er lykkedes meget godt at skabe et rart rum, hvor man har lyst til at opholde sig, læse en bog eller arbejde. Men det rum, jeg altid vender tilbage til som mit yndlingsrum, er vores spisestue. Det er ikke et stort rum, men det har det dejligste lysindfald om formiddagen, hvor lyset reflekteres på spisebordet og gør rummet gyldent og imødekommende. Det, som fylder mest i rummet foruden spisebordet, er min vinylsamling, som har stor betydning for mig. Den optager meget plads og gør derfor også mulighederne for omrokering begrænsede, men den skaber den største glæde i min hverdag.”

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
"Jeg ved ikke, om andre decideret ikke har det, men jeg er ikke bange for at bruge farver. Hverken på væggene, i møblerne eller kunsten. Min mand maler også meget, og jeg er derfor heldig, at jeg på den måde ofte kan skifte ud i min kunst. Den fordel har alle ikke. Derudover har jeg også mange bøger, som er samlet gennem de seneste 20 år og derfor udgør en unik samling. De får lov at tage meget plads i vores stue, og de skaber gode samtaler.”

Hvad har du senest brugt max. 1.000 kroner på til dit hjem?
"Nogle af de seneste køb til vores hjem har været det nye sengetæppe fra Craft sisters i Jægersborggade i København, som med sine smukke blomster skaber varme i rummet. Vi har også købt et nyt gulvtæppe til stuen, som skal samle rummet.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem og din stil?
"Jeg vil beskrive den som farverig, dynamisk og dermed altid i forandring. Jeg vil gerne bruge genbrugsfund og loppefund til at skabe mit eget personlige aftryk fremfor at købe, hvad der er in. Jeg vil gerne gøre vores hjem personligt og imødekommende for dem, som besøger os.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Ungå at bruge for meget tid på at overveje, men hav i stedet modet til at gøre det. Mange skrev, efter jeg malede vores gulv lyserødt i køkkenet, at det turde de ikke. Jeg bruger ikke så meget tid på den slags overvejelser, for det værste, der kan ske, er, at man skal male om. Jeg tænker hellere ikke så meget over, at tingene skal passe sammen, og jeg kunne ikke drømme om at farvekoordinere noget til trods for, at jeg tænker i helheder og balance. Et godt råd er at købe nogle få ting, som du gerne vil skabe resten af rummet ud fra. Eksempelvis er vores spisebord det primære i spisestuen, og resten er indrettet efter det. Samme bærende funktion har vores gule sofa i stuen.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Det er vores spisebord. Jeg ville så gerne have et rundt spisebord, og så fandt jeg et i Kirkens Korshær til 400 kroner, der har en plade, så vi kan sidde mange. Jeg elsker det bord.”