© Danica Chloe

Sådan indretter Danica Chloe sin lejlighed på Islands Brygge med pastelfarver

Er du også vild med pasteller? Hos Danica Chloe præger pastelfarver alt fra køkken til børneværelse og terrasse. Få inspiration til en fin og hyggelig indretning med pasteller her.

Hvad er dit favoritrum? - og hvorfor?
"Det er helt klart vores kæmpestore stue, der både indeholder sofaområde og køkken-alrum. Det er her, vi bruger de fleste af vores vågne timer. Her er plads til os alle fire, hvad end børnene har gang i en leg, vi ser serier, laver mad eller har gæster. En af fordelene ved nybyg er de store fællesrum. Derudover er vi meget glade for vores udendørs terrasse, som vi skal bruge en masse, når forår og sommer melder sin ankomst.”

Håndplukket til dig

Hvad har du senest brugt max. 1.000 kroner på til dit hjem?
"En bunke genbrugsfund fra @fleafix på Instagram. I disse coronatider har jeg shoppet utallige loppefund via de mange loppeprofiler på Instagram og DBA. Det er nærmest blevet en hobby, hvor jeg hver dag lige skal forbi mine yndlingsprofiler.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem/stil?
"Et miks mellem farverigt og simpelt. Selvom jeg elsker pastelfarver, så holder jeg de store møbler i neutrale farver. Det er vigtig for mig at have luft omkring møblerne, nu hvor vi bor fire mennesker i en 3-værelses lejlighed. Det er virkelig en fin balance, da jeg elsker begge verdener, men jeg synes, vi har lykkedes fint med at forene det – og så endda i nybyg, som kan være svært at gøre personligt.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Tag chancer, købt brugt og hold de større møbler i simple farver og materialer. Det er langt nemmere og billigere at skifte stil, når man blot kan nøjes med nye plakater på væggene og skifte pudebetræk eller nips. Derfor betaler jeg også gerne lidt mere for den rigtige sofa eller det rigtige spisebord, da jeg ved, det er noget, der skal bo her i mange år.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Min Ingrid-stol fra Bruno Mathsson, som jeg fandt på DBA tilbage i foråret. Udover at det er den mest behagelige stol, jeg nogensinde har siddet i, så er den bare så smuk. Jeg fandt den til blot 2.400 kroner inklusiv skammel. Det var en god pris, og jeg kommer aldrig nogensinde til at sælge den videre igen. Jeg ønsker mig en til, og holder dagligt øje med, om den rigtige skulle dukke op.”