Se min bolig: Christina Hee Bune

Kom med indenfor i huset med den lyserøde dør, hvor Christina Hee Bune fra By Malene Birger, har indrettet sig smukt med sin familie

Huset med den lyserøde dør

I et gammelt toetagers byhus i Valby bor Christina Hee Bune, 35 år og Head of Communications hos By Malene Birger, sammen med sin mand og deres to døtre.

Stilen er moderne, kombineret med arvestykker og personlige gaver – og så spiller funktionalitet også en vigtig rolle i familiens hjem.

Vase

“Vasen er et arvestykke fra min farmor og farfar, og den er over 70 år gammel. Jeg er meget tæt på min farfar, og derfor betyder den rigtig meget for mig.”

Duftlys fra Valentino, spejlæske fra H&M Home, og bordet er et arvestykke.

Materialer

“Vi har altid haft en meget dansk stil i vores indretning med fokus på lækre og naturlige materialer. Derfor er her også meget træ, kobber og uld.”

Lamper fra Tom Dixon, spisebord fra Hay og stole fra Muuto.

Drømmeur

“Jeg fik Georg Jensens Vivianna- ur i 30-års fødselsdagsgave. Min familie og mine venner var alle gået sammen om gaven, for at jeg kunne få uret.”

Sofa

“Vores sofa er god og stor, og den kan rumme hele familien – uanset om vi læser, hygger eller hopper.

Vi går efter ting, som vi godt kan lide, og ting, vi kan bruge, men vi skal kunne være her – også med børn. Stilen er nok meget moderne og inspireret af tiden, men det er også vigtigt, at et hjem har personlighed med arvestykker, kunst, vaser og andet af den slags.”

Sofa fra Idemøbler, plaid fra Henrik Vibskov, puder, sofabord og gulvtæppe fra Hay og lysetage fra Mogens Lassen. Le Klint-lampen er et arvestykke, og billedet er malet af en af Christinas venner.

Uniform

“Min hverdagsuniform er et par bukser kombineret med en skjorte, men lige for tiden går jeg også meget i en nederdel og rullekrave.

På den måde kan min garderobe godt ændre sig lidt i forhold til, hvad der er i modebilledet lige nu – for selvfølgelig bliver man påvirket, når man har et job, hvor man hele tiden er omgivet af de nyeste tendenser.”

Skjorte og bukser fra By Malene Birger

Favoritbluse

“Chloé-blusen er en af mine all-tim-efavoritter, og jeg har flere gange fået den repareret hos en brodøse. Den er fra 2001, hvor Stella McCartney var chefdesigner og lavede mærkets legendariske hestekollektion.”

Skokasser

“Hvis man ikke har et rigtigt skoskab, synes jeg, at disse skokasser er et perfekt alternativ.

De er både praktiske og æstetiske, og så giver de et godt overblik. Hvis man har sine sko i almindelige skotøjsæsker, glemmer man alt for let, hvad man har.”

Skokasser fra Nomess.

Nyt og gammelt

“Da vi fik lavet nye gulve, valgte vi at beholde vores brændeovn. Den var ikke bare gammel og fin, men dufter også godt og er rigtig hyggelig, når vi tænder op om vinteren.

I et gammelt hus som vores er det dog vigtigt at bevare en balance mellem det gamle og det nye, så det hele for eksempel ikke bare bliver gammelt med gammelt på.”

Duftlys fra By Malene Birger og lysestage fra Hay.

Bogreol

“Vi er en familie, der læser meget, og vi er på ingen måde hoppet med på e-bogsbølgen, så her skal være plads til mange bøger.

Derfor har vi lavet vores reolvæg, som er en billig løsning med Ikea-reoler. Vi må dog alligevel sortere i bøgerne indimellem, når der kommer for mange til, at de kan være der. Bøgerne er farvekoordineret, for det skaber en vis ro, når der er så mange af dem.”

Yndlingsfarve

“Jeg altid haft en forkærlighed for den lyserøde nuance. Da jeg var lille, var hele mit værelse lyserødt.

Jeg er stadig vild med farven i min bolig og min makeup, men jeg går ikke så meget i lyserødt tøj.”

Favoritparfumen Coco mademoiselle fra Chanel, som Christina har brugt i 15 år. Øreringe fra Dior, lyserøde produkter fra Mac og Tromborg, makeuppensel fra Lancôme og læbestift fra Tom Ford.

Fødselsdagsgaver

“Begge billeder er fødselsdagsgaver fra to af mine gode venner – det var lidt sjovt, for de havde købt dem uafhængigt af hinanden, og så passede de alligevel vildt godt sammen i farverne. Det siger noget om, at de kender mig ret godt.”

Øverste billede er fra Stilleben, og nederste er af kunstneren Rie Maktabi.

Udendørs lounge

“Vi bruger vores udendørs loungeområde hele året. Puderne fra Ikea er lavet i et materiale, der ikke suger fugt, så vi behøver ikke at slæbe dem frem og tilbage. Lamperne er fra et onlinehavecenter og kører på solenergi. De tænder automatisk om aftenen, hvilket er ret hyggeligt.”

Frakke fra By Malene Birger, bluse fra Designers Remix og jeans fra Tiger of Sweden.

Lyserød dør

“Da vi skulle renovere forsiden af huset, kunne vi ikke beslutte os for farven. Vi endte derfor med et hvidt hus, hvilket var nemt og klassisk, men også lidt kedeligt.

Derfor lod vi os inspirere af de farvede døre i Notting Hill i London, og vi endte med en lyserød dør. Sammen med trappetrinnet i mønstrede klinker giver den huset noget personlighed. Og så synes vores to piger, at det er er topfedt, at vi har en dør i deres yndlingsfarve.”

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!