Se min bolig: Marie Louise fra North

Romantisk baghus i hjertet af København, fuglekvidder på terrassen og ridser i gulvene. Se med, når kvinden bag tøjmærket North viser dig sin bolig

1 / 6

Med en designer som mor og en arkitekt som far, er 35-årige Marie Louise Brangstrup Schmidt om nogen vokset op i et kreativt univers. Marie Louise, som i dag er ejer tøjfirmaet North og driver bloggen Thenorthjournal.com, elsker smukke ting, bygninger, natur og tøj, og hendes kreative islæt har da også sat sine tydelige spor i hjemmet.

I et romantisk baghus på Store Kongensgade har Marie Louise Brangstrup Schmidt skabt et boligunivers, hvor det rå og industrielle møder det feminine og bløde. Der er hygge, ro og højt til loftet, for som Marie Louise selv siger: “Jeg ved ikke noget værre, end hvis man hele tiden skal passe på den hvide sofa eller ikke må gå med sko på indenfor på grund af de nye gulve. Et hjem skal bruges og det gør ikke noget, at der kommer ridser i gulvet.”

Læs med her, hvor Marie Louise Brangstrup Schmidt viser sine yndlingshjørner fra sit hjem og fortæller om sine drømmekøb og om, hvorfor lys er det vigtigste element i indretningen.

2 / 6

“Minimalistisk, 70'er-inspireret, råt. Sådan beskriver man bedst min boligsmag. Mest af alt går jeg op i hygge, men alligevel har jeg en sofa man ikke kan dase i, så det handler ikke 100 % om komfort. For mig er de allervigtigeste elementer faktisk lys. Stearinlys i banevis og masser af fine lamper. Jeg er for eksempel helt vild med Søren Roses fine, rå lamper."

3 / 6

“Jeg elsker dette lille hjørne ved vindueskarmen. Oprindeligt var det et makupbord, men jeg er ikke typen, der sidder ned og lægger makeup i flere timer. Nu fungerer pladsen som computerhjørne og som mit lille feminine åndehul i et ellers meget minimalistisk hjem.”

4 / 6

“Jeg er tosset med Christian Lacroixs brevpapir og notesbøger, og hver gang jeg er i Paris, køber jeg dem med hjem. Heldigvis kan man nu (endelig) købe de fine skrivebordsartikler online på Daisycopenhagen.com.”

5 / 6

“Lykken er at være sammen med folk, man rigtig godt kan lide. Vi har altid gæster, og jeg elsker at kunne varte op med lækker mad, men stadig være med i samtalen om spisebordet takket være vores åbne køkken alrum."

6 / 6

“Mit soveværelse betyder også meget for mig, fordi jeg holder meget af at gå tidligt i seng med min computer og en stak magasiner. Jeg er vild med mit sengebordshjørne og med silkemasken fra North.”

Vil du gerne have fingrene i fine sager fra North? Så smut forbi deres webshop her.

Mere om Boliger? Få Costumes nyhedsbrev