Se min bolig: Tikkie fra Adélie

En solrig 3-værelses ved søerne med udsigt til himmel og natur. Læs med, når butiksejer Tikkie Oestrich Elsøe inviterer dig indenfor i sit hjem

© Tikkie Oestrich Elsøe
1 / 6

29-årige Tikkie Oestrich Elsøe driver til dagligt butikken og webshoppen Adelie.dk, og blogger løs om sin spændende hverdag i modebranchen på Adelie-blog.dk. Selvom Tikkies hjerte først og fremmest banker for mode, er hun også passioneret om boligindretning og interiørfund.

“Min boligsmag er meget ligesom min tøjstil. Jeg kan godt lide et personligt udtryk, som jeg prøver at skabe gennem kontraster. Med alderen er det også blevet mere vigtigt for mig at omgive mig med kvalitet og ting med historie. Det kan være arvestykker og souvenirs fra forskellige rejser,” fortæller Tikkie Oestrich Elsøe om sin boligsmag.

For Tikkie er funktionalitet og hygge det vigtigste, når hun skal indrette et rum – det skal fungerer efter formålet, og ting skal have deres faste plads. Det betyder dog ikke, at der ikke er plads til hyggenips hjemme hos Tikkie Oestrich Elsøe, hvis vindueskarme er fyldte med dekorative stillebens.

Læs med og bliv inspireret til indretningen af dit hjem, når Tikkie inviterer dig indenfor i sin og mandens lejlighed i hjertet af København. Husk også at smutte forbi Tikkies webshop Adelie.dk eller lær Tikkie bedre at kende på bloggen Adelie-blog.dk eller via Costume.dk's tidligere interview med Tikkie omkring ildsjæle i modebranchen.

Grønne planter © Tikkie Oestrich Elsøe
2 / 6

Grønne planter

“Ligesom mange andre har jeg fået øjnene op for grønne planter, og jeg er så glad for vores stuepalme. De to hunde er fundet på et loppemarked i Ravnsborggade, og de er så grimme, at de er smukke," fortæller Tikkie om hjørnet i stuen.

Tikkie Oestrich Elsøe er generelt glad for farver og bruger dem meget i sin indretning. Især de støvede pasteller drager Tikkie, men, som hun selv siger det, forsøger hun at modere farverne i boligen, da hun bor sammen med sin mand, som også skal kunne ånde i indretningen.

Tikkies yndlingssted i boligen © Tikkie Oestrich Elsøe
3 / 6

Tikkies yndlingssted i boligen

“Spisebordet fra Hay er centrum for meget af livet i lejligheden. Stolene er vintage Eames og lavastenen er fra Made a Mano," fortæller Tikkie om sin spisestue, som er det rum i boligen, hun holder mest af. I den kombinerede spisestue og stue slapper hun af i sofaen, spiser god mad med vennerne og om sommeren åbner hun dørene ud til den lille altan og nyder at få solen helt ind i lejligheden.

Tikkie Oestrich Elsøe er meget glad for magasiner og har efterhånden en stor samling, som hun opbevarer i de fine trådkurve fra Housedoctor (billede til venstre).

Det kæreste eje © Tikkie Oestrich Elsøe
4 / 6

Det kæreste eje

Det mintgrønne vitrineskab, som Tikkie Oestrich Elsøe spottede i en butik, hvor det blev brugt til udstilling, er hendes yndlingsitem i boligen - det skiller hun sig aldrig af med:

“Det lyser så fint op i vores stue, og så er det perfekt til mine nips og mange magasiner. Toppen er fra Stine Goya, som jeg blandt andet sælger i min butik og webshop Adelie.dk."

Hjemmets vigtigste rum © Tikkie Oestrich Elsøe
5 / 6

Hjemmets vigtigste rum

Soveværelset er for Tikkie Oestrich Elsøe det vigtigste rum i hjemmet:

“Jeg prøver at holde mit soveværelse fri for rod, men lidt pynt skal der til. Viften (på billedet til højre, red.) er fra Hay, den fine blomst fra Værnedamsvej og lampen fra Lampgustav. Snegloben er en souvenir fra Paris, og bøgerne er dem jeg er i gang med at læse lige nu."

Til venstre ses Tikkies bedårende hund, Minnie, som elsker at putte sig på sofaen i det bløde koralfarvede tæppe fra Beau Marché.

Drømmekøbet © Tikkie Oestrich Elsøe
6 / 6

Drømmekøbet

Tikkie drømmer for tiden om at opdatere sin bolig med fine lamper og en helt særlig lænestol:

“Jeg kan sagtens bruge en hel aften på Lauritz.com, og mit drømmekøb lige nu er Den Spanske Stol af Børge Mogensen - den er så smuk."

Er du lige så vild med Tikkies farverige og personlige boligunivers, som vi er? Så begynd at følge Tikkie på Instagram, @tikkie_adelie, for et dagligt skud inspirerende billeder.

Mere om Boliger? Få Costumes nyhedsbrev